ahoj maminy, tak jsem hledala na netu, co naši Tereze koupit k Vánocům. Myslím nějaké tvůrčí motivační hry.... Objevila jsem Chytré pero junior, což je od 2 let.... Máte nějaké tipy , co budete drahouškům kupovat???
Ahoj. My kupujeme k Vánocům kolo, pak dostane Mufa, piánko s různými zvuky zvířat a od babiček lego duplo a pokladnu... a dál co se namane...
já mám též to chytré pero,nějaké knížky,plastelínu play -doth is příslušenstvím,písek i s přéslušenstvím moonsand,lego a dál ještě popřemýšlím(nějaké drobnosti),možná pokladna FP 😉
jakoubka, nahod mi to pero, nemuzu to najit
Já už jsem to chytré pero koupila a malého to přestalo bavit po jednom obrázku ☹ Snad k tomu najde cestu.
hm, uz jsem to nasla, to jsou podle me jeste maly....
No je fakt, že některé obrázky jsou hodně složité ☹
kristi-promiň,odběhla jsem kuchtit 😉
Já ho měla už minulý rok,ale dala jsem ho dál,protože opravdu to bylo těžký 😒
No,teď to zkusím a uvidím 😕
Já bych potřebovala fakt NĚCO,co by malého zabavilo.On si není schopen hrát 5 minut sám 😒
Spoléhám na ten písek,písek jako takový ho baví 🙂 😕
dřevěné puzzle, autíčka, zvířátka, my to koupili minulý týden a rád si s tím hraje
Mašinku Tomáše, jeden set s nádražím a kolejemi . S vláčky a kolejemi si neuvěřitelně vyhraje.
Dáváme dětem jednu velkou pořádnou věc a pak třeba už drobnosti. Nejvíc 3-4 věci. Pak kilo Haribových medvídků, nějaké kinder vejde apod.
Puberťák dostal tisícovku, ať si vybere sám - to jsme vzdali 😅
ja koupila velikou tatru, pak takovou knizku z magnetkama, kam muze i cmarat, a da se to hadrikem smejt. a dal teda absolutne nevim, protoze ma kramu habaddej a s nicim si nehraje.
jinak super je lego,z toho stavi veze. to duplo. pak je skvely kladivko kde muze zatloukat spalicky ve dreve. toho take bavi.
jakoubka, my mame teda modelinu s klaunem, piano, pistalu, kufr s naradim, kolo, cajovou soupravu a konvice, kreslici tabulku, zehlici prkno s zehlickou a tak....zkus klidne neco holciciho, treba by ho to bavilo
tak to nas kluk chce jen prave naradi a pravou aku vrtacku ( ma to v umele verzi a toho nebavi) ale jak vynda tata kufr tak u toho vydrzi pekne dlouho.)
http://www.e-toys.cz/detail.php?zbozi=748232
toto ho ještě jakž takž baví 😉
kristi-hodně přemýšlím o holčičí kuchyňce 🙂 ta ho baví,když někde jsme a je tam 🙂
a klučičí ponk dám asi do sklepa 😀
my jsme koupili magnetickou kreslící tabulku s razítky 🙂
jakoubka: ted si mi pripomnela, ze kdyz sme byli maly, tak sme meli takovy rybicky co otvirali pusinky, a chytali sme je na takovej proutek, a kdo jich ulovil nejvic vyhral.)
tak ja mam malemu zatim vetsi motorku jako na hrani, lego a chcem koupit jeste tabulu a nevim co...aut dostane more tchynka ma dve a nasi urco taky nezklamou s autem...tak sem si rikala, ze asi boby a nejakou knizecku...treba mne necim inspirujete tak to treba zamenim..🙂
alishia: Ty rybičky se dají ještě koupit 🙂, i když už jsou malinko jiné a ta stará verze za nás byla dle mého pěknější 🙂...
My koupíme pořádné velké auto a uvažujeme také o lokomotivě Tomášovi, páč to vede 🙂 ještě s Teletubbies a to už má 🙂...
Ahoj. U nás to bude z hraček malá vláčkodráha, garáž pro angličáky, dřevěný traktor s valníkem... to ho moc baví. Pak určitě nějaká knížka a taky už vyzkoušíme puzzle... jinak kreslící tabulku a hudební volant máme na trvalo v autě. Pianko dostal k vánocům už loni, ale ještě i teď mi na to přijde malý...
No u nás se od léta touží po velkém kočárku - takže Ježíšek přinese kočárek a pak už jen blbiny.
Loni rozbalila jako první omalovánky a "zdravé pastelky" a už dál nerozbalovala a malovala si. Až asi za hodinu se šla podívat na další - koleje a depo s mašinkama (tomáš), panenka a další blbiny.
Letos jsme se usnesli , že jeden velkej (kočárek) a pak už jen drobnosti, jinak bychom se za chvíli do bytu nevešli. 😉
Tak to já teda vubec nevím našu Sabinku nic nebaví všechno rozkramaří rozbije z ničím si nepohraje vubec nevím co bi ju zabavilo furt bi jenom skákala po posteli a lítala
co ještě,převlíkací ,dřevění medvídci
My máme takovou dřevěnou panenku ona to jen rozházý vysype a už ju to nezajímá
U nás ted vede pan Brambora 🙂 k Vánocům jsem koupila Chytré pero, tabuli na kreslení, kuchyňku, šperkovnici a korálema,...
My mame pro M zatim piano i se stolickou a mikrofonem, knizky, barvy na sklo, poradnou kolobezku a helmu (ta se ji bude obzvlast libit a ja si pro jistotu poridim spunty do usi 😀 ). Pribude asi vysavac nebo uz zminovane prkno a zehlicka, dalsi drevene kolejnice k vlackum a tabule na kresleni z ikea
poslete link na to pero prosim 🙂
Diky luucia 😉
To Chytré pero se zdá být dobré a je docela šance, že by mohlo i zaujmout 😀 .
My budem pořizovat kolo, je objednané Duplo-supermarket a knížky. Jenže mladá si ještě "přiobjednala" nějakou mašinku Tomáše a mluví o Hello Kittce.
Já kupuji:lego pro děti od 2let,piánko,kde si může nahrát i své nahrávky a nakonec postýlku pro panenky. 😉