Ahoj holky, narazila jsem na stránku http://www.babyring.cz/cs/navod-na-pouziti/ , kde je i video s kruhem na 'plavání' už od narození... Miminka vypadají spokojeně... Máte někdo zkušenost? Každý příspěvek ocením... Děkuji...
My jsme meli a male se to libilo. Ale mame fakt velkou vanu, kterou jsme vzdycky napustili az po vrch tak, aby se nedotykala nohama podlahy. Ale je to jen na chvili. Urcite bych neporizovala novy, ale koupila z bazarku a urcite ten, co je do 12 mesicu nebo kolik - proste ten mensi. 😉
Meli jsme a mala v nem naprosto spokojena, mame velkou vanu, takze se napustilo hodne vody a frcela 🙂 pekne s tim vypilovala otaceni do stran. Za nas muzu urcite doporucit, ale kazde dite je jine, nektere je nadsene nektere ne. Zkuste, uvidite 😉
přečti si, co píše fyzioterapeut eficenka, nevhodné, škodí
Skúsenosť nemám ale žiadny odborník ani lektor plávania to neodporúča. Malej sa páčilo vo vode aj bez toho.
Můžu se zeptat, proč to nedoporučují?
Od známých vím, že dětem se to většinou moc líbí, ale už jen selským rozumem přijdete na to, že zdravé a prospěšné to opravdu nebude, pokud můžete dát peníze, radši choďte od půl roku na plavání, tam se děti naučí přirozený pohyb ve vodě.
My používaly malá byla nadšená řadila ve vane jak torpédo a za deset minut dvakrát týdně si myslím že ji to újmu neudělá.
Nikdy bych to diteti nedala. Kdyz si predstavim, jak by bylo mne, kdyby mi to nekdo dal na krk ve vode... Lenost rodicu ohnout zada k diteti, radeji mu dam kruh...
Muj nazor 😉
@terkaz to ale nema s lenosti nic spolecneho. 😀 My ji ho davali pro zpestreni koupani asi 2x tydne na 15min. Kdyby ji to bylo neprijemne, urcite bych ji ho nedavala. To snad pozna kazdy rodic. Navic o nejake lenosti nemuze byt ani rec, musi se napustit plna vana, coz trva asi 10-20min a nafouknout kruh. Voda taky neco stoji, musi se na ni vydelat praci... Takze fakt lenost?! 😅
Mimochodem kruh pod rameny, ktery je taha nahoru tak, ze je telo v dalsi neprirozene pozici, taky asi neni uplne optimalni. Takze pozor na ten kruh. Dala jsem ho male letos v lete jednou a nikdy vice. Jecela jak tur a chtela z neho ven.
@terkaz aha, uz to chapu. 😉 Tak jasne, ja samozrejme vim o tom, ze to neni dobre, ale zkusila jsem to. Male se to libilo (je vodnik od narozeni), takze jsme to parkrat pouzili. A urcite to nebylo z lenosti nebo ze by se mi nechtely ohnout zada (mozna nekdo jiny to tak ma, nevim...). To bylo asi jedine "zlo", ktere jsem na ni napachala. Zadne choditka, visitka apod u nas nebyly.
Tak my tohle pořídit chceme, od kamarádky vím, že to malému dává max 2x do týdne, plus když měli napuštěný doma bazén a je v pohodě ani pediatr nic neříkal. Tak uvidíme.
Ahoj my ho zkouseli a u nas rozhodne uspech nemel.Mala byla histericka vadilo ji to kolem krku....Prodala jsem ho...Takze za nas neeee