Trampolína do domu pro 3letou dcerku. Jakou byste doporučili?

janulejean
24. lis 2022

Ahoj, rodiče chtějí dcerce koupit na ježíška trampolínu do domu. Dcerce jsou 3 roky a má teď hopsací období. Máte doma takovou tu dětskou mini trampolínu? Je lepší taková ta s madlem a nebo stačí bez? Koukala jsem že se dá koupit trampolína, která je i pro dospělé. Zaskáče si na takové i 12kg prcek? Přece jen nosnost 25kg nebo 100kg je rozdíl. Aby nebyla pro ni jak prkno😅.

jjasmina
25. lis 2022

@janulejean upřímně za mě nejvíc úrazů a nechtěla bych to už ani kvůli tomu, že to není zdravý hlavně, to vám řekne každý rozumný dr

veru181
25. lis 2022

@janulejean U nás Ježíšek přinese tuhle https://www.decathlon.cz/p/mini-trampolina-pro-... Zatím jsme zkoušeli jen na prodejně a právě se mi líbilo, že pruží málo. Testoval ji tou dobou dvouletý syn a vypadal spokojeně, ale samozřejmě to taky může být na chvilku 😀.

merope
25. lis 2022

@janulejean Určitě se dívat, jak jsou tam ukotvené pružiny a jak jsou zakryté - aby nešlo snadno strčit nohu mezi pružiny (děti na tom blbnou dost divoce). A pak samozřejmě zda má kryté všechny kovové části + prostor kolem ní doma zda a jak je bezpečný. V tomto věku děti typicky chtějí na trampolíně dohled, což u vás moc nebude, když ji bude mít nejspíše pořád dostupnou. Tak chce mít zajištěno, že když s ní vyskočí / vypadne, nic se jí nestane.

janulejean
autor
25. lis 2022

@jjasmina Jojo vím to, proto nechci trampolínu na zahradu. U těch velkých děti fakt řádí. Tam bych se fakt bála. Ale tady u té malé to nevidím až tak zle.

janulejean
autor
25. lis 2022

@veru181 tu mám taky v oku. Jen mamka by raději s tou tyčí na držení. Tak váhám co je lepší.

petronela2323
19. led 2023

Naprosto nevhodna aktivita tusim ze do 6ti let, nactete si jak skodi pohybovemu aparatu tak maleho ditete.