Ahojky, přemýšlím o tom, že koupím dceři k Vánocům tablet. Je jí 10 a pořád mi trvrdí, že ve škole už všichni počítač mají a taky teď dost často dostávají úkoly, při kterých počítač potřebují a já jí nerada vidím u svého, protože se bojím, aby mi tam něco nesmazala.Takže se chci zeptat, mohli byste mi doporučit, ve kterém eshopu tablet koupit? Nejlepší by byl nějaký s výdejním místě v Písku, ale samozřejmě upřednostním něco se zárukou kvality. Dík
@minkamak no počítač a tablet je dost rozdíl dle mého ( máme obojí ) 🙂 pokud dcerka chce něco kde se piřhlásit na internet, stáhnout si tam filmy a koukat, kde hrá stažené hry tak tablet stačí ale jako počítat, na čem by dělala domácí úkoly atd to fakt nedoporučuji 🙂 to notebook, nebo alespon mini notas.... neumím si představit že bych psala nějakou slohovku či úkola na tabletu uto by mě odvezli 🙂jinak ale my vše kupujeme na alze pc, tablety, telefony... vše
No já tedy souhlasím s madormi. Jestli to chce používat i na ukoly tak určitě notebook 🙂
Plně souhlasím s @madormi je to přesně, jak píše (máme ipad, tablet i notebook) a taky nakupujeme většinu na Alze.
@minkamak Na heureka.cz bývají většinou popsané obchody a s hodnocením zákazníků, takže se koukni tam. Je tam i napsáno, jestli je to oficiální česká distribuce nebo ne. Pokud tam má obchod dost hvězdiček, nebála bych se. Já si naposledy elektroniku kupovala na korunka.cz a taky plná spokojenost (a i mnohem levnější, než alza, reklama holt dělá hodně 🙂 )
Na tabletu se nedá psát. Dá, ale systémem mého tchána. hledám, trefím se, netrefím se, jo vyšlo to. Na klasické používání "jako psací stroj", na text.soubory, to prostě není. Jedině s připojenou klávesnicí, což už jde dneska celkem fajn vychytat. Tablet je na surfování po netu, hraní, koukání.
Pokud něco takového kupujeme, tak nejenom my, ale i známí, ktěří jsou IT profíci a radí nám, nakupujeme na alze. fakt nikdy jsme nekupovali jinde, co pamatuju. super servis, rychle, reklamace taky, mají i drive thorugh tady v praze, mě se ta firma líbí🙂. jistotka. no.
kvalitu bych asi hledala podle recenzí na heureka cz.
Souhlasím, co už bylo napsané výše 😉 . Tablet a počítač není to stejné a musíte se rozhodnout, k čemu má vlastně sloužit. Taky záleží, kolik chcete investovat.
Alza je už taky poměrně drahá, na srovnání cen využívám právě Heureku.
A když už tak bych doporučila nějaký ultrabook 🙂
Synovi je deset taky a pry uz jim učitelka rekla, ze příští polovinu roku uz budou při hodinách dostávat tablet, a kdo ho ma doma, ať di nosí svůj, protože erarnich tabletů bude jen 15. Syn notebook ma a tablety u nas letos na vánoce budem nadelovat dva, jeden bude pro něj. Doporučuju samsung. Jinak si myslim, ze bude potřeba v rozpočtu počítat s tím, ze bude potřebovat jak počítač, tak tablet. Eshop dohledas na netu, s rozumným vydejnim místem, ale zavolej si tam, aby ho opravdu měli na skladě.
Alza,skvělý výber a bezkonkurenční ceny.
Ahoja, já jsem si vybrala a tablet na ehopu cesky-mobil. Teď tam mají akci, takže můžeš nakoupit i na splátky bez navýšení, ale trvá asi jen dva týdny. Ale mají celkově hodně dobré ceny, takže pro mě je to číslo jedna🙂
my nakupujeme elektroniku zásadně na alze