Milé maminky malých milovníků chrastítek, nechci dělat paniku, ale myslím, že co se dětských hraček týče, opatrnosti není nikdy dost.
Dostali jsme pěkné barevné chrastítko, bohužel už nevím firmu, ale z tržnice nebylo. Šlo krásně do ručičky, zdálo se bezpečné, ale včera najednou Honzík zakuckal, zalapal po dechu a já mu z pusinky, resp. zezadu z krku, vytáhla půlku chrastíci kuličky, která se prostě rozlomila a ty maličké kuličky, které uvnitř chrastily, byly všude po koberci. Jestli nějakou spolknul, tak ho to asi nijak nepoznamenalo, ale kdybych nebyla vedle něj, tak kdoví, jak by se popral s tou větší půlkou... Chrastítko je vyfocené na konci v albíčku...
no nazdar 😒
Tak tos mě teda moc nepotěšila ☹ Ale dashak máš pravdu,těch zicherek máme několik
no hezký 😒 Naštěstí nic takového nemáme...
Ale i ty špendlíky se rozmlátí... Prcek s ním házel o zem a taky se rozpadl... Ale naštěstí na zemi a nic nevdechl... 😕
No když jsme to chrastítko dostali, prohlížela jsem ho a zdálo se bezpečné, že z něj nemá co upadnout, vypadnout, rozpadnout...A to s ním v tu chvíli ani nijak nemlátil, jak to dělá třeba s kostkama. Jenže to měl v puse a asi jak to okusoval...i když ta kulička uprostřed se dá s jeho papulkou jen těžko rozkousnout 😒
Fakt je to něco, ale asi se to může stát s čímkoli. Chce to dávat pozor 😉
😕 😕 hlavně že je malý v pořádku
Tak to je tedy síla! 😕 Hlavně, že to dobře dopadlo! Chlapečkovi našich známých se zase vzpříčila v puse klipsa, na kterou se zavěšuje dudánek. Taky to bylo docela dramatické, protože to hned nešlo vyndat ☹ .
Berynka: No s dudlíkem máme taky zkušenost-malej si ho dal do pusinky obráceně, najednou pláč, tak jdu k němu a divím se, proč brečí, když mu jen dudlík leží na pusince...Jenže on tam jen tak neležel, ale byl tam tak nějak zaklíněný-prcek si to držátko nacpal nahoru za dáseň a výstupek, co je pod tím držátkem měl za spodním rtem. Taky to nešlo hned vytáhnout, ale rozhodně to nebylo tak dramatický jako s tím chrastítkem-nehrozilo nic strašnýho 😉
wow, tak štěstí, že to nevdechnul 😝 Asi nejlepší chrastítka jsou ty ve tvaru zicherky, ty jsou zalité a taky jsou dobré do ruky.