Ahoj holky, rozhoduju se kterou z knížek uvedených v názvu koupit. Chci je koupit přes net a nemůžu nikde najít, co je tam za písničky. Nemáte ty knížky někdo prosím doma? Jakých 12 písniček v každé té knížce je? Díky 🙂
Jo a jen upozornění, ty delší písničky tam nejsou celé. Třeba z Dělání nebo Statistiky je tam pouze refrén.
@tetta Na můj vkus je tam toho celkem málo za ty peníze. Třeba by u každé písničky mohl být aspoň napsaný celý text, i když s notami je ho jen část. Docela mě i překvapilo, že je pianko dost hlasité, ale to může někomu vyhovovat. Jinak je knížka krásně barevná a je to z celkem odolných tvrdých desek, malýmu se hrozně líbí je otáčet a zkoumat obrázky.
@tetta tyto konkrétní piánka nemáme, máme jiné už několik let. Nevím, jak staré máš dítko, ale u nás se opravdu využívá až poslední dobou. Mladší, 5letá si k němu sedne a vydrží třeba hodinu, přehrává si písničky podle čísel a zpívá si. Za mě je to fajn hračka, na dlouho, pokud dítě nezaujme hned, tak později. Minimálně využije rodič, který i bez hudebního vzdělání zvládne dítěti zahrát pár písniček.
Máme ty lidové písničky a jsou tam tyto - Skákal pes, Prší, prší, Já do lesa nepojedu, Já mám koně, Ovčáci, čtveráci, Travička zelená, Běží liška k táboru, Utíkej, Káčo, Ach, synku, synku, Andulko Šafářová, To je zlaté posvícení, Až já budu velká.
U nás je to velký hit a malý to miluje, je i s vánočními písničkami, chceme dát jako vánoční dárek malému. Já nakupuju na www.levneucebnice.cz
Ahoj, máme Svěrák, Uhlíř - je tam Dělání, Pod dubem za dubem, Skálo, skálo, Ta naše hospoda, Statistika, Stromy, Narozeninová, Trpasličí svatba, Strasidylko Emilek, Chválím tě, zeme má, Maškarní plesy a Není nutno.