vřele doporučuju hračky šapito.
ejaja, no veru, prečo ich doporučuješ? 😀
my máme doma chrastítko šapito a je hrané stále, malá ho má kupodivu veľmi rada, asi jej vyhovuje, že je z látky, dobre sa jej do toho zakusuje 😀 chystám sa aj na iné hračky z www sapito cz
Máme chrastícího zajíce a taky nevím, proč je tak výjimečný. Ráda se poučím. 🤐
kubinkov, tieto hračky sú ekologické a zdravotne nezávadné, skús mrknúť na ich stránky 🙂
matilko: 😕 😕 😕
koukala jsem na stranky ale libi se mi tam asi 2 veci jinak teda nic moc 😖 zdravotne nezavadnych hracek je hodne 😉
mne sa tam toho páči hodne, aj tie látkové papenky 🙂
Jsou to v podstatě trošku jiný plyšáci bez nápadu a originality a takových je na trhu spousta a děti to nebaví, ale dospělí to rádi kupují. 😝 😀 😀
my máme dvě chrastítka, ale že by z toho byla nějak víc nadšená to nebyla. S jedním si hrála stejně jako s ostatníma hračkama, s druhým vůbec.
hodně vydrží a líbí se mi jejich design a ceny jsou taky slušný. já je kupovala ségře a hodně hraček za chvíli odešlo, ale tyhle ne 🙂
třeba já v minulosti už i rkelamovala fisher price a sapito nikdy.
kubinkov, bez nápadu? mne zase prídu všetky ostatné chrastítka na jedno brdo a zrovna tieto sú iné, malá má to chrastítko strašne rada
no, právě. mně přijdou taky zajímavý. a vůbec líbí se mi, že jsou šité tady v čechách a ručně.
a co je nanich tak skveleho?? 😝 😀