Dobrý den, plánujeme našemu chlapečkovi na 3 narozeniny koupit šlapací traktor. Internet mám už celý přečtený a pořád nevím který vybrat. Zvažujeme Rolly toys junior protože je moc hezký a vypadá kvalitně, dokoupili by jsme volant s klaksonem. Nebo je pak jeden od Smoby Farmer XL který není tak hezký a asi ani kvalitní ale je lehčí, tak nevím... Kupovali jste nebo máte někdo některý doma? Jaké máte zkušenosti? Děkuji
Jsou těžké a nejdou uslapnout.i já měla problem 🤣🤣
U nás se taky neosvedcil ☹️ Ani teď ve 4,5 letech na něj nejde. Raději teď už skočí na kolo.
Rozumim, mame super kolo odrazedlo takze nad kolem jsme zatim neuvazovali. Tady v okoli maji u dvou sousedu prave trakturky a ma to neuveritelny uspech. Jeden trakturek je nejaky noname, takze to nevim a druhy je prave smoby. Malej je do tech trakturku uplne zamilovanej , stale si je chce pujcovat, proto hledame traktor. U souseda se na tom jezdi hodne casto, nas to jeste neuslap ale narozeniny ma az za par mesicu a pak stejne jeste musime pockat na jaro/leto tak jsem si rikala ze to uz by snad slo. Mne se moc libi prave ten od rolly toys ale vaham kvuli vaze... hrackarstvi mam take projete ale nikde to nemeli v zmontovanem stavu, nechapu, jen nerozbalene krabice.. :-/
Taky jsme to řešili, a malej dostane k vánocům traktor, od Smoby.
Chtěla jsem tuhle značku, je kvalitní, nezlomí se, dítě se nezraní, kdyby nebyl od nich, jako druhá volba by byla tvoje první Rolly.
Malej bude mít na vánoce 3,5, původně jsem mu ho chtěla koupit v létě ke třetím, ale vyhrálo kolo bez šlapátek, FirstBike, nicméně touha malého po traktůrku, navíc ještě aby mohl bagrovat a mělo to vozík... takže... krabice je už doma a tajně doufám, že jaro přijde brzy 😀 protože mít to v bytě nebude příliš velká hitparáda.
@colibrie moji rodiče koupili k sobě na dvůr šlapací traktor už před x lety, aby si ho užily všechny vnoučata. Jenže traktor si děcka užívají až teď, protože dřív to prostě neušlápli. Teď už tam v korbě vozí i našeho nejmladšího, děsná legrace pro všechny. Ale kolena mají až pod bradou, to je fakt. Koupila bych traktor, aby jezdil sám - na baterky nebo na elektriku.
Také jsem synovi koupila Rolly Toys junior červený, jezdil na něm od cca 3 let(přesně nevím), najezdil na něm opravdu hodně a byl z něj nadšený, za mně pro kluka super, jediné mínus je hlučnost, dceři jsem proto koupila šlapací motokáru Kettler, taky spokojenost.
Musela bych se podívat na fotky, je s ním vyfoceny, tak bych věděla, kolik mu bylo přesně let, je to už přes 10 let zpátky,ale on už jezdil v roce a trictvrte na šlapací trojkolce a potom na kole, takže traktor nebyl problém.
Máme nějaký doma, značku nevím. Náš tříletý ho absolutně neušlápne a myslím, že až by na to měl dost síly, tak se zase nevejde za volant. Absolutně danajský dar - úspěch má, ale my s mužem na vození dětí můžeme nechat záda. Jinak sousedka kupovala pro svá vnoučata v létě taky jeden a úplně stejný problém. Je akorát naštvaná...
Taky jsem zvažovala koupi traktůrku pro synka - na Vánoce bude mít necelých 3,5 roku. Koupila jsem Rolly junior Farm trailer, zatím v krabici - líbilo se mi, že z té vlečky snad nebudou vypadávat věci a měl hodně dobrých recenzí. Když jsme o prázdninách cestovali a v kempech syn uviděl traktory, déšť nedéšť, jezdil celý večer, fascinovaný, takže jsem se pro něho rozhodla. Respektive jezdil... taky neušlápl, ale mu to vůbec nevadilo, on si sedl, tak si ho poodvezl, kam chtěl, mohl nakládat věci... A je pravda, že pak jsme ho taky popostrčili, ale nebyla to rovinka. Říkám si, že je to na delší dobu a pokud to neušlápne teď, tak starší děti už vidím, že jim to jde.
A je to vůbec dobrý nápad? za mě ty šlapací traktory děti stejně neušlapou.neni lepší kolo?