Sháním tmavě modrého medvídka s mašličkou

lin18
25. dub 2015

Holky mám velikou prosbu. Synovi se ztratil na výletě jeho oblíbený medvídek. Je tmavě modrý, kolem krku měl mašličku, velký cca 18 cm. Pamatuji si, že mu ho donesla babička asi před třemi lety, byl součástí nějaké reklamy, bohužel už nevím jakého produktu, takže nevím pod čím hledat pokud bych mu chtěla obstarat nového. Medvídků je všude v inzerátech mraky...pokud bych věděla aspoň kdo ho prodával měla bych větší šanci (tuším, že Nivea, nebo snad Orion?). Pokud byste ho náhodou některá měly doma zbytečného velice ráda odkoupím...syn by byl šťastný. Přidávám fotku...není moc kvalitní, ale lepší jsem nenašla. Děkuji všem za pomoc

lin18
autor
26. dub 2015

Vážně nikdo ? 😢

frufrunka
26. dub 2015

Lin, já jsem Ti chtěla pomoci už včera, prohledala jsem celý internet, co by to tak mohlo být, ale bohužel jsem na nic nenarazila... ☹ Zkoušela jsem různé kombinace hesel, ale nic... ☹ Zkoušela jsem to hodinu, protože vím, co to pro dítě je, když ztratí oblíbenou hračku. Podle té fotky medvídek vypadá hnědý, ale když píšeš, že je tmavě modrý, tak jsem myslela, že právě to hledání usnadní. Neusnadnilo. A nevěděla by babička, která mu ho dala, odkud byl?

lin18
autor
26. dub 2015

@frufrunka dekuju za snahu 🙂. Fotka je focena v noci bez blesku, takze proto, zkusim hodit jinou, ale detail nemam. To hledani je hrozne...do popisu malokdo napise barvu a treba plysovych medvidku je jen na mimibazaru nekolik tisic. Babicce je 86 let...uz si ani nepamatuje, ze mu nekdy takoveho medvidka dala. Ja vim, ze na stuzce kolem krku mel nazev nejake firmy, proto soudim, ze to byla nejaka akce...ale uz si zaboha nevybavim co tam bylo. Syn mi breci, kdyz nekde narazi na fotku s medvidkem...je to smutny. Ale i tak dekuju za snahu...moc si toho cenim

lin18
autor
26. dub 2015

Tak přidávám ještě jednu fotku...kvůli barvě

frufrunka
26. dub 2015

@lin18 No právě, my jsme si něco podobného užili s krtečkem, jenže toho koupíš nového snadno... ☹ Nivea medvídky má, dokonce je teď i přidávají k výrobkům (ale maličké), dlouhodobě s medvídkem obrážejí mateřské školky. Asi bych nebyla lenivá napsat přímo na zastoupení Nivey! 🙂 Přeju Ti hodně štěstí, abys nového někde získala...

frufrunka
26. dub 2015
lin18
autor
26. dub 2015

@frufrunka ne ne...na toho jsem se právě taky dívala....ale kdoví co dávali před třemi lety...pokud to tedy skutečně byl medvídek od Nivey. Napsat jsem jim zkoušela, kvůli víkendu ještě neodpověděli, ale stejně si nedělám naděje...i kdyby ho měli jako dárek před třemi lety tak už ho skladem mít nebudou. Jen je mi divné, že pokud byl zdarma k nějakému nákupu, že ho nikdo neprodává....se všema kartičkama se kšeftuje a tohle nic....ale je to asi dlouhá doba.....ach jo...

hojda
26. dub 2015

To by tam bylo nějaké logo, pokud to byl reklamní.

wrbka
26. dub 2015

Já vím o kterého medvídka jde... ale bohužel nevím kde ho sehnat... zkusím pohledat. Sestra ho měla jako malá.

hojda
26. dub 2015
summ
26. dub 2015

Našla jsem jenom podobné http://dvd-niagara.cz/hracka/plysovy-medvedik-b... a http://www.plysak.cz/si-medvidek-stredni-modry-..., jinak to není k nalezení. Co se vrátit na místo, kudy jste chodili?

lin18
autor
26. dub 2015

@hojda on měl něco napsáno na té mašličce kolem krku...jenže fotky nemám detailní takže to nezaostřím a už si to fakt nepamatuju. Ten nutrilonový má jinou pusu 🙂 a ten niveový nemá bílé tlapičky 🙂

lin18
autor
26. dub 2015

@summ podobné jsem mu zkoušela kupovat....ale on to pozná....už má pět let takže ho neobelstím. Vrátit dost těžko....bylo to u moře....už tam jsme prohledali všechno možné, v hotelu nechali adresu....ale nic....

lin18
autor
26. dub 2015

@wrbka jééé...to bys byla zlatá....byla bych vděčná i za fotku, pokud bys ho nechtěla prodat, aspoň bych měla co poptávat v inzerátech.....

wrbka
26. dub 2015

Tohle jsem našla nejpodobnější. .. ten medvidek ale neměl to žínkové bříško. Ale byl z froté že? Zkusila bych projit secondhandy.. tam se tyto stare reklamni plysove hracky obcas objevi..

wrbka
26. dub 2015

@lin18 zítra projdu pytel s plyšáky po sestře. .. ale bojím se jestli už ho mamka nevyhodila... byl to takovy obyčejný medvidek... co ho zkusit nechat podle fotky ušít?

lin18
autor
27. dub 2015

@wrbka ne ne...z frote nebyl, normalni plysovy, takovy ten heboucky ne tvrdy plys jako kdyz jsem byla mala ja. Sekace jsou dobry tip, to zkusim.
Holky vsem moc diky za snahu

lin18
autor
11. kvě 2015

Tak ještě jednou budu otravovat...podařilo se mi najít lepší fotku...tak doufám, že se třeba někdo ozve.

summ
11. kvě 2015

Asi nevíš, co za adresu má napsáno na té stuze pod krkem, co?

lin18
autor
11. kvě 2015

@summ to kdybych tušila....Zvětšila jsem fotku ale stejně přečtu jen to co je vidět....www a -ed...což může být cokoliv. 😒

lin18
autor
11. kvě 2015

@linee děkuju...ale má jinej ksichtík...syn už je velkej a rozdíl by určitě poznal. Zkoušeli jsme mu kupovat různé podobné, ale vždycky nějaký rozdíl našel....

jipe
11. kvě 2015

@lin18 viz výše, byla to nějaká soutěž eu

lin18
autor
11. kvě 2015

@jipe no ty jsi perfektni! Moc dekuju...

jipe
11. kvě 2015

@lin18 Rádo se stalo.. Přeji, at se ti podaří ho sehnat

lin18
autor
11. kvě 2015

@jipe no moc to nevidím...doufala jsem že to je nějaká firma se sídlem v Česku, která by třeba mohla ještě něco mít schovaného...ale s politikama se asi nedomluvím 🙂

lin18
autor
11. kvě 2015

Navíc jsem se teď dočetla, že frakce ed zanikla v roce 2009. No uvidíme...napsala jsem jim teď do Bruselu....ze mě budou mít asi srandu 🙂))