Ahoj,
ráda bych koupila synovi hračku mluvícího prasátka Peppy - od ALBI "Kde je Peppa?" Už se to nevyrábí a dle Albi v nabídce žádnou náhradu tohoto druhu nemají, jen mluvící roboty atp., nic mluvícího na schovávání. Nemáte někdo tuto hru nebo aspoň tu hračku? Koupím. Případně dali byste mi kontakt na někoho, kdo by to prodal?
Předem děkuji
Jitka
Děkuju za odpověď. Na Miffy jsem už taky ve svém pátrání narazila, ale ani tu jsem nikde nenašla. Peppa od ALBI i Miffy od Piatnik vyšly v roce 2014 a už se prý neprodávají a na bazarech jsem je neviděla. Máš pravdu, dotisk je ve dvou online obchodech, ale bez udání termínu a v NJ. Třeboň mám bohužel dost z ruky.
@jiho1 aha, ještě asi před měsícem v tom eshopu co jsem dávala odkaz byla miffy skladem. Tak leda zkusit ta jiná hračkářství wiky nebo si do Třeboně zavolat, zda by ji neposlali 🙂
mame ji doma klidne prodam, nase deti nezaujala...
Pokud by měl ještě někdo další, taky bych měla o Kde je Peppa zájem.
@kvietorka Tak já bych si ho vzala. Napíšu vám zprávu
Ahoj,
taky sháním a taky bohužel marně hru na schovávanou - Kde je Peppa? nebo varianta s Miffy. V obchodech už ji sehnat nelze - kupodivu v bazarech také ne... Pokud by se našla u někoho doma (stačí funkční postavička - kartičky nejsou potřeba) a prodal by, budu moc ráda za zprávu.
Syna, který je autista velmi zaujala v létě na táboře, kde ji měla logopedka, ale sehnat ji je vážně oříšek..
Děkuju
Romana
@romanasi Peppa ani Miffy už se bohužel nevyrábí. Když má člověk štěstí, na internetovém bazárku se sehnat dají. Teď jsem náhodou objevila něco podobného, ale ve větší a dražší variantě (umí více věcí), např. zde https://www.ok-hracky.cz/made-kralik-hra-na-sch... Třeba by to mohlo také splnit svůj účel. Zkušenost s tím nemám, ale přijde mi to podobná hračka. Zkuste si vyhledat recenze a výhodnější ceny, pokud byste o to měla zájem
Skvělé - díky moc za radu! Je to sice plyšák...ale účel na schovávání splní 🙂 a pomůže to snad pochopit pokyny blíž/dál/vedle apod.. 🙂
Hezký večer
Koukni na hru Kde je Miffy. Je to úplně stejná hra, jen jiná grafika kartiček a jiné plastové zvíře 🙂 My jsme ji koupili před měsícem v hračkářství Wiky v Třeboni, třeba ji budou mít i jiné pobočky. Nebo šla objednat z https://www.nejlevnejsi-knihy.cz/kniha/miffy-ki...