Ahojky, mám pocit, že jsem nějak zpustla, nebo co 😒 pořád se točím jen kolem domácnosti a své dvouleté dcerky, se kterou jsem teď doma... sice jsem někdy celkem znavená... ale jaro se blíží... a cítím, že by to chtělo ještě něco jiného dělat... jednak se přemlouvám, že se budu učit angličtinu, abych trochu procvičila mozek 🙂 ...někdy začínám mít pocit, že pondělí, středa, neděle, jsou stejné dny 😀 ... a také už strašně hodně let jsem nejela na kole. Docela se mi stýská 🙂 A tak jsem si říkala, že bych to kolo chtěla oprášit a začít svou dvouletou dceru vést také ke sportu. A tak se ptám co je lepší pořídit - sedačku na kolo, nebo takový ten vozík za kolo? Mám pocit, že pro pohodlí dítěte je lepší ten vozík, jenže já musím koukat na každou korunku a tak vyjde levněji ta sedačka. Co mi radíte? Děkuji 🙂
Ahoj, my máme vozík za kolo už 7 let, vozili jsme v něm oba kluky. Do vozíku můžeš přibalit i hodně věcí na cesty. Dle mě je to bezpečnější, což jsem opravdu vyzkoušeli. Manželovu synovi při jízdě na bruslích malej ujel a sjel z kopečka při čemž se 2x překlopil. Malý byl připoutaný jak měl, nic se nestalo, malej to ani nezaregistroval, neplakal, právě naopak. Vozík má i tu výhodu, že předěláš kolečka a můžeš vyrazit do města na nákupy a i na ty brusle.
V čr jediné sedačky. Tam bych s vozíkem nevyjela. Cyklostezky často po silnici a to teda ani náhodou. Naopak tady u nás jsou vozíky hit. Často nahrazují kocarek
Určitě sedačku, jednak jseš s dítětem v kontaktu, jednak si myslím, že je to pro něj sice možná méně pohodlné, ale podle mého pro něj zajímavější, můj syn sedí, ani nedutá a jednak si myslím, že ty vozíky jsou docela nebezpečné, ale je to pouze můj názor, třeba mi ho někdo vyvrátí. A kromě toho se s vozíkem strašně nadřeš. 😉
Taky máme sedačky na kola,s vozíkem bych se bála. Dítě je hrozně nízko,dýchá smrad z výfuků,nevidím na něj,dítě toho moc nevidí... Je to můj názor,nikomu ho nenutím,ale já bych děti do vozíku nedala.
Sedacku, vozik maximalne na cyklostezky, na silnici urcite ne. Ale dite je nizko, dycha akorat prach.
@klarisa6 pro dvouletou už v pohodě sedačka. Nám se osvědčily ty přední obyč mini sedátka. Dá se s dítětem při jizdě krásně povídat:D