Zdravím maminky nemáte zkušenosti s nějakou sedačkou na kolo v které by mohlo být dítě 7mes? V létě nás čeká dovolená, chceme brát kola ale nechce se mi tahat vozík za kolo. Syn má zatím 4mes ale už teď je velký, statný kluk... žádný drobeček 😂. Všude čtu od ,9m ale třeba máte někdo zkušenosti s něčím co by mohlo být ok 🙏😉 děkuju
Neexistuje bezpečná a ergonomicka sedačka na kolo pro sedmiměsíční dítě. Jedině vozík.
Prý ty otřesy nejsou vůbec vhodné pro krční páteř minimálně do roku. Takže bych spíš volila ten vozík...
Pochybuju že v sedmi měsících bude samostatně sedět aby mohl do sedačky. Pokud se vám nechce tahat vozík za kolo tak si dovolenou na kolech užijete třeba příští rok a teď zvolte jiný typ dovolené. Druhá věc jestli v tom vozíku vůbec bude chtít být.. v sedmi měsících se začne dítě víc hýbat, lozit, objevovat.. je možné že se tam bude nudit a řvát. Já bych teda přizpůsobila dovolenou hlavně dítěti, kór takhle malému.
Musel by samostatne sedět, aby mohl do sedačky, plus to teda pro takového prcka není pohodlne ani bezpečné. Dcera sice seděla v 5 měsících, ale byla tak drobná, ze si nedovedu představit, ji tam posadit.
V sedačce to nevydrží, věř mi. Není nic horšího, než vidět spící dítě v sedačce za jízdy, jak se mu kymácí hlava ze strany na stranu. Bez vozíku bych nejela. A to fakt nejsem cíťa.
Zkouseli jsme sedacku cca v 10 mesicich a neslo to. Kluk statny, od 6.m lezl, od 8.m sedel a stal a v 10.m zacal chodit. Stejne v sedacce nebyl dobre. Jako na 30 min. Za den na popojeti ok, ale na nekolika hodinovy vylet fakt ne. To slo az v 1.5 roce. Do te doby na delsi vylety jedine vozik.
Jinak ve dvoj voziku jsme vozili deti az do 2 a 4 let. Od toho 1.5 roku mladsiho jsme to tedy uz stridali se sedackama. Podle potreby.
mam britax romer sedacku na kolo jr polohovatelna. Mam ji po dceri hodne zachavalou, tak kdyby jsi mela zajem dej vedet. My byli spokojeni.
@me_druhe_ja to samozřejmě nevím. Spíš mě zajímalo jestli třeba neexistuje nějaká sedačka která by byla lehce v lehu ( ne úplně sedící) aby v ní mohl být. Ale nic takového jsem nenašla. Tak jsme si říkala jestli třeba jsme něco nepřehledla
Sedačka v lehu opravdu neexistuje na kolo. Jedine vozík a tak malé miminko dát sedět do sedačky na kolo? To mu chceš dopřát do budoucna problémy s páteří..? Neblbni a zvolte jiný typ dovolené nebo si kupte vozítko
A jak víte, že už bude samostatně sedět v 7m? A dostatečně pevne na to, aby se udržel v sedačce? Chápu, že vozík je otrava, ale pro tak malé dítě je to jediná volba. V 7m totiž pravděpodobně ještě samostatně sedět nebude a když, tak velice krátce,že to rozhodně nebude na to, aby vydržel sedět v sedačce na kolo.