Chystám se se svým půlročním synem na bazén. Co mu mám koupit?Prý jsou nějaké speciální pleny.....a mám mu koupit nějaký plovací kruh???Vůbec nevím. Děkuji předem za odpovědi
@petcep
4měsíce a vyrazila jsem,zezačítku se jen máchala na chvilku ve vodě se mnou ve velkém bazénku a potom když už uměla sedět jsem jí strčila do kruhu a užívala si to,hlavně aby si zvykla na vodu a nebála se 🙂 jinak stejně půlku toho dne prospala :D :D A ze zkušenosti ten neoprej je dobrej z toho důvodu že pod tím má plínku a když má jen tu koupací,tak i ta koupací nasaje trochu vody a má to dítko jako takový pytlík u zadku a docela to tíží :(
@petcep
http://www.promojedite.cz/pro-deti/detske-zbozi... tady je kruh podle velikosti dítěte,ten je taky fajn a máš na té samé stránce i ty neopreny a další supr věcičky 🙂 tak snad vybereš,já osobně mám druhou dceru které budou 4 měsíce za pár dní takže budu také něco objednávat odsud
já myslím, že pokud se jedná o speciální kurzy plavání miminek, tak při zápisu řeknou, co je třeba. Někde berou jednorázové plavací plínky, jinde chtějí klasické látkové uvnitř s igelitem a gumičkami, někde chtějí pro maminky čepici kvůli vlasům. Jestli je potřeba kruh, rukávky apod. také by měli říct, ale myslím, že u půlročního miminka se tyhle pomůcky ještě nepoužívají.
Pokud se jedná o veřejný bazén, tam se stejně s dětmi do 1 roku většinou nesmí.
@petcep
já se celou dobu bavím také o veřejném a nemyslím si,že je brzo,čím dříve si zvykne,tím lépe ;) zkus to a uvidíš ;)
nevím jak u olusenky,ale u nás to není nějak věkově dáno kdy můžeš či nemůžeš do velkého bazénu ;)
spousta maminek chodí do velkého bazénu s kojenci.dokonce tam také zkoušejí potápět miminka atp ;) u nás teda nikde není psáno,že by se tam nesmělo ;)
myslím,že když mu koupíš neopren z těch stránnek jak jsem psala určitě to pro něj bude nejlepší ;) bude chráněnej jak proti sluníčku tak proti vodě která má míň stupňů ;) rozhodně bych se toho nebála.V neoprenu byla malá a jsou k němu i čepičky a čelenky ať jim neteče do uší.avíc mají UVochranu,je to fakt paráda ;) ale záleží na tvém pocitu
@petcep Myslim si, ze u takto malych verejny bazen neni dobry s hygienických duvodu, kvalita cistoty vody atd ale samozrejme je to každého věc 🙂
Ahoj
jsou zde takové bezvadné kruhy http://www.babyhit.cz/nafukovaci-kruh-pro-miminka jsou supr,a plínky třeba huggies do vody.Najdeš je prakticky v každé prodejně.Existují i neopreny pro dětičky a nebude jim tolik zima při pobytu v bazénu.Měla jsem pro první dcerku jeden a byl úžasný 🙂
Tak hodně štěstí při výběru