S čím si hrají 6letí kluci?

molu18
16. říj 2024

Ahojte, s čím si hrají kluci 6 let? Rodiče, jak se s nima hrajete, co spolu dělávate? Už nevím jak syna zabavit..

denski24
16. říj 2024

@molu18 Nás hodně baví stavit lego, puzzle. Různé stolní hry. Někdy si jen tak malujeme. Vyrábíme.

magola
Včera v 07:34

A to se nevede zabavit 6 leté dítě? Vždyť je přece tolik aktivit, které lze dělat. Různé skládačky, lego, omalovánky. A další věc - dítě je třeba občas nechat zahrát si i samé.

veruuu_kubesovic
Včera v 07:52

6lete dítě zabavit?
Můj syn má dostatek hraček na to, aby se zabavil a není to úplně mimino, že by potřeboval u hraní moji asistenci 🤔pokud e nehedna o hrani deskovek...
Takže různé stavebnice, nebo lego, albi tuzka, kreslí a nebo různé něco tvori, pak si dělá bunkr...občas se i nudí, to se přeci má dítě i nudit 😇 po večeři má povoleny animák

miryp
Včera v 08:06

V tomto věku frčelo u syna lego a kreslení, mou asistenci nevyhledával. Pokud ti jde o společné aktivity, tak u nás tou dobou to bylo hraní karetních stolních her, pečení pečiva a sušenek, zábava na hřišti, procházky, večer čtení/vymýšlení pohádek.

drtatko4
Včera v 08:10

To už musí být aby jsme si se 6 letým hráli. Jako maximálně jestli ho baví vyrábět tak budiš. Ale jinak si mají děti v jeho věku umět hrát sami.

jannym
Včera v 08:35

Lego a drevena vlackodraha, u toho vydrzi hodiny s jen beha za nami mami podivej se co jsem postavil, jinak zkusenost rika cim min veci tim snaz si najde to cim se zabavi.