Roční dítě a hry. Jaké s nimi hrajete?

stastnamatka07
18. srp 2020

Maminky zdravím, chtěla bych se poptat jaké hry hrajete se svým ročním ratolestem ? Děkuji za každou odpověď.

krtcice
19. srp 2020

S ročními jsem nehrála cíleně hry, ale spíš jsem jim ukazovala leporela, povídala co tam je, dcery učila vozit kočárek, dát ram panenku, synovi jsem ukazovala jak jezdit autíčkama po koberci se silnicí, skládalo se pěnové puzzle, venku se objevovalo kouzlo písku, vody, kamínků atd

squezy
19. srp 2020

@stastnamatka07 mrkni na lupilu, play active hracky. Jsou tam hezké hracky právě pro rocni ditko

konidana
19. srp 2020

s roční jsem hrála na "kuk" a "baf" a "paci paci" a "jak jsi veliká?" Díále jsme napodobovaly zvířátka ( jak dělá... ? ). Zvuky i znaky/pohyby. To jí bavilo, je zvířecí milovnice furt

malytlustyhroch
19. srp 2020

Jednodussi vkladacky. Nalozim do nakladniho auta, vezu, vylozim (s kostkama, lahvema). "Leze po tobe plysove zvire." Koukakni z okna na auta. Vem kostku dej do krabice. Ja postavim, ty zboris (z kostek nebo z dupla...) Prerovnavani velikych veci, jako jsou treba prazdne kose na pradlo nebo kartonove krabice.

marketanova
24. srp 2020

Tak tady jsem s dcerou klasicky hrála s dětskými hračkami, ale když byla ve školce pořídila jsem jí vzdělávací knížky a obrázky v angličtině.