Ahoj maminky, prosím doporučíte mi nějaké začínající puzzle pro batole, složené z mála větších dílků, které se skládá tak, že má pod sebou nakreslený ten stejný obrázek 🙂 jako předlohu 😉 . Slyšela jsem, že prý to existuje, ale nedaří se mi to najít... Snad jsem se vyjádřila pochopitelně, u dětských kostek to dělají jako předtisk na papíry, které jsou tam vložené. Chtěla bych to jako vodítko pro ulehčení skládání a motivaci. Zatím mám pouze zvířátkové Duo puzzle (pes - kost, slepice - vejce), ale chtěla bych nyní i klasiku. Děkuji moc.
My mame takove z tesca asi za 130 korun a je jich tam 6 puzzle po 9 dilcich. Myslim ze se to jmenovalo carusel. Spodni obrazek je stejne vyrazny jak na puzzle, mame i cisla, ty maji spodni obrazek min vyrazny.
Jo a je to drevene🙂
Bylo to něco takového, jen s jinými obrázky - http://hrackyhracky.cz/detail-zbozi/drevene-hra...
My jsme kdysi takové nějaké měli, dokonce několik, myslím dřevěné, asi z Lidlu, už přesně nevím, ale taky jsem to určitě někde viděla....akorát my jsme je neměli rádi, syna to spíš mátlo, jak mu ten obrázek vespod splýval s tím, co už tam dal...tak nevím....lepší byly ty, které tam měly tu papírovou předlohu a nebo stačil i obrázek na krabici...jinak u nás mělo největší úspěch dřevěné puzzle v krabičce, byly tam 4 obrázky po 12 dílkách (dopravní prostředky) a po obvodu té dřevěné krabičky byly nalepené ty 4 obrázky....syn to skládal asi ve 2,5 letech...vzadu byly ty dílky i označené, aby se poznalo co k čemu patří, ale on si to vždycky smíchal dohromady a kupodivu pak naprosto přesně věděl, který dílek patří k letadlu a který k lodi, aniž by se díval na spodní stranu.....tím mě tenkrát docela dostal...koupili jsme to v nějakém krámku s dřevěnými hračkami...