Prosím, poraďte, jaký plastový domeček na zahradu?

svatebnisatyave
1. dub 2015

Nechci žádný šunt za pár kaček, který se za chvíli rozpadne. Chtěla bych něco kvalitního co vydrží alespoň 3 až 5 let, a pak šup s tím do plastu. A taky něco trochu většího, né pro skřítky 🙂
Co třeba Smoby? Máte někdo? Díky moc za všechny rady.

gabka32
1. dub 2015

ahoj, u rodičů máme už několik let tento barevný http://hraci-domecky.heureka.cz/marian-plast-do...
a brácha pořídil už trochu dražší, ten má i zvonek v
http://hraci-domecky.heureka.cz/smoby-domecek-m...

s oběma si děcka dost vyhrajou, jen na zimu je vždy schováváme 😉

markeeet10
1. dub 2015

No,já nevím...myslím,že to jsou vyhozené peníze...Já malému taky koupila,protože vždycky jak jsme byli někde v obchodě a domeček tam byl vystavený,tak jsem malého nemohla z něj dostat...a ted? jak ho má,a to ho má pul roku,tam byl 2x...vůbec ho to už nezajímá 🙂 Ale musím říct,že jsem taky byla varována od ostatních kamarádek,že to je zbytečná koupě..nu hold,člověk se musí přesvedčit sám :D

majkali
1. dub 2015

Máme tenhle, tuším že Smoby Floralie - sice byl dražší, ale zase vydrží, na zimu ho neuklízíme a nic se plastu nestalo. Je bytelný, jeden z největších jaký jsem viděla (nejvyšší místo má prý 150 cm (neměřila jsem). Když vidím, jaký šunty se jinak prodávají, jsem ráda za tenhle. Kluci si v něm na zahradě docela vyhrají.

krystalka
2. dub 2015

Taky jsme domeček na zahradu nepořizovali, měli jsme doma velký z kartonu z Lidlu, ten byl super, že si ho syn mohl i zvenku vymalovat....ale jak to dokončil, tak byl pak v domečku několikrát a pak už ho to nebavilo a jen tu překážel....takže po téhle zkušenosti jsme plastový na zahradu ani pořizovat nehodlali, užil si je někde venku na hřištích, v herničkách, na dovolených... a to mu většinou bohatě stačí....na zahradu jsme mu kdysi koupili takový ten stan-iglú z Ikey, ten byl skládací....bavilo ho to několik dní a pak už si ho ani nevšiml a jezdil si po zahradě s náklaďákem nebo na koloběžce 🙂....ale tak jsou některé děti, které to baví, ale asi bych nejdřív vyzkoušela nějakou levnější variantu domečku, viděla jsem někde na netu i takový jako stan přímo ve tvaru domečku, se šikmou střechou, dalo se to dát buď dovnitř nebo i ven....ty velké domečky nejsou zrovna levné a několik let to asi děti stejně bavit nebude...ale tak zase to pak třeba poslouží jako kůlnička pro hračky na zahradu 😉 . Jinak jak tu bylo už napsáno, taky jsem ho kolikrát z domečku někde na návštěvě nebo v hracím koutku nemohla dostat....ale už i s jinými věcmi jsem udělala zkušenost, že z toho byl nadšený, když to bylo něco, co doma neměl, bylo to nové, neokoukané....ve chvíli, kdy jsme nějakou takovou věc pořídili domů, tak už to nebylo tak atraktivní a po pár dnech ho to omrzelo...takže některé věci fakt nechávám, aby si užil jen někde jinde 🙂

petulkahe80
23. dub 2015

Ahoj, koukni tu, http://www.hracky-4kids.cz/?loc=search&q=domeček, je tam docela výběr, my tu kupovali děckám loni jeden který jsem tam teď už teda nenašla, sle vesměs je to podobné jen o barvě a velikosti 🙂Záleží jak velké prtě máš a jak dlouho chceš aby si v tom mohl hrát, doporučila bych už asi ten větší, pokud máte třeba děti dvě, tak i kvůli věkovému rozdílu, aby si tam spolu mohli hrávat co nejdýl 😝