Ahoj maminky,
měla bych na vas prosbu, nemáte nějaký tip, kde si malé děti 3 roky mohou povozit na koni (Středočeský kraj)?
Chtěli jsme jet do Farmarku v Soběhrdy, ale odepsali mi,že již jejich pony nejezdí.
Děkuji moc za jakýkoliv tip
V Soběhrdech už nejezdí ?? Díky bohu za to, byli jsme tam vloni a když jsem tam ty koníčky viděla - na přímém slunci, mrňavá ohrádka...bylo mi do breku.
@hojda nestalo se mi nic, ale jsem velmi zkušená jezdkyně a dost jsem prošla i podobných komerčních jízdáren. Paní majitelka, která mě vůbec neznala, se spokojila s tvrzením, že jezdím, posadila mě na Araba s pelhamem (jedno z nejostřejších uždění, která patřil fakt do zkušené ruky) a vyrazily jsme do terénu. Zodpovědný koňák nikdy nevezme člověka, co nezná ven, aniž by jej prověřil v klidu jízdárny. Nikdy nedá někomu, koho nezná, do ruky super ostrý uždění. A lze předpokládat, že podobně “zodpovědně” se bude chovat k čemukoliv jinýmu, takže tam bych svoje dítě na koně posadila. Jsem zároveň koňák a zároveň docela zkušená zdravotnice, pečující o lidi po úrazech a koňské úrazy jsou na 99% chybou nezodpovědné osoby, která má být ta zkušená, takže nějaká pravidla bezpečného chování u koní fakt ctím
@eeevelyn my byli kdysi tady a bylo to fajn https://www.zooparkzelcin.cz/. Akorat nemaji myslim poniky, ale vetsi kone, ale dcera tenkrat byla taky jeste mala a moc se jí to líbilo.