Převlékací panenka. Máte tip?

nerdie
16. pro 2024

Ahojky. Hledám doporučení na panenku pro holčičku (věk od cca 1,5 roku), na kterou seženu náhradní oblečky, botičky atd. Pamatuji si, že jsem jako malá holčička takovou měla. Vždy na narozeniny, svátek, Vánoce jsem k ní dostala šatičky, botičky na převlečení a moc ráda jsem si s ní několik let hrála. V obchodech jsou samé panenky miminek, chtěla bych panenku holčičku. E-shopy toho mají sice plno, ale jsem v tom trochu už ztracená a ráda bych byla za vaše zkušenosti a doporučení. Předem moc díky!

1pomnenka
16. pro 2024

Já bych na to šla z praktického hlediska. Ty oblečky na panenky jsou strašně drahé. Umíš je ušít, uplést uháčkovat? Pokud ne, koupila bych panenku, na kterou sedí nejmenší miminkovská velikost. Pak seženeš oblečky i v sekáči a bude toho mít hodně na převlékání. Jinak já jsem na barbie, strašně dobře se na ně šije i plete. Ale na ně má malá ještě čas.

bbn
16. pro 2024

Co třeba panenky Gotz? Ale myslím si, že věk 1,5 roku ještě není ono, to frčí spíš ta miminka. Ty větší panenky a převlékání moje dcery bavilo až tak kolem 3 roku. https://www.zemepanenek.cz/Gotz-panenka-Emily-d...

zuzkasim
16. pro 2024

V tomto věku jsme měli panenku miminko cca 20cm (možná 25cm) velké, dcerka k němu dostala rychlozavinovačku na suchý zip, čepičku a pytlík na spaní, protože takhle staré dítě toho nic moc dalšího převléct nezvládne. Hrála si s ní dlouho, další oblečky jsem došívala pak později.

kacka1994
16. pro 2024

libi se mi treba Pomea 🙂 my jsme ted koupili rocni holcicce jeste miminko, uvidime kdy se nam to bude zdat na tu holcicku 🙂 ceny oblecku jsou teda sle masakr :D ja mam v planu neco usit az to bude aktualni 🙂

krisstina93
16. pro 2024

Dcera loni dostala starší sestřičku baby born, oblecku a vseho je k tomu hafo 🙂