Můžete mi prosím poradit, na co si dát při výběru pozor, případně jaké máte vy zkušenosti? Chceme DVD s 2 obrazovkami.
@andy82 jediná zkušenost - aby to bylo tak nějak v mezích možností nové, ne stařší značka, a z dobrého obchodu (třeba z alzy, datartu a tak). nám se stalo, že jsme u prvního přehrávače celkem snadno ztratili dálku (po tmě, v zimě, navečer, jsem Petra vyndavala, on měl ovladač na klíně, vypadl a já si toho nevšimla. Pak jsme měli problém sehnat nové, naštěstí nám dali v datartu z nějaké propadlé reklamace, ale jinak ke koupi už nebyl. Máme ted už druhý přehrávač, jsme v autě hjako doma, takže využíváme🙂.
Ahoj. Chceme kupovat malýmu přenosné dvd do auta. Budeme mu pouštět pohádky z Uložto.cz a jsou v různých formátech. Má někdo zkušenost, které DVD přehraje opravdu vše a ne jako obvykle jen půlku? Moc děkuji 😎
Ahoj, chtěla bych toto koupit k Vánocům. Jen takové ty 2 obrazovky, co se přidělají na opěradlo hlavy. Máte někdo? Jakým způsobem se nabíjí? A když jsou duální, tzn., že se oba musí koukat na to samé? Našla jsem teď jen značku Sencor..máte někdo jiné zkušenosti?
@andy82 ja bych se zamerila jak se da pridelat do auta. Vetsina z nich nema ten drzak ve vybave ( nebo se nedelaji na dany typ, jen naky uviversalni) jak dlouho vydrzi baterie, v pripade,ze vyuzijete i mimo auto.
A nevim ale ja osobne bych volila 2 dvd nez 2 obrazovky, myslim,ze za rok kazdy bude mit svoje oblibene pohadky a budou hadky na co se koukat