Poraďte, co pro 12letého kluka k Vánocům?

anakolut
27. říj 2015

Poraďte prosím, co pro 12letého synovce k Vánocům, aby to bylo tak do 500 Kč. Nemá žádné specifické zájmy. Napadlo mě třeba tričko, ale vůbec nevím, co mezi takto starými kluky frčí. Poradíte? Děkuju.

sara84
27. říj 2015

Mine craft? To docela leti? My objednali stavednici robota na solarni pohon pro 11.let. Nebo treba predplatne Abc?

krystalka
28. říj 2015

Já bych se zeptala na nějaký tip jeho rodičů....znají ho lépe, tak by měli vědět, co by mu udělalo radost....

eva267
28. říj 2015

Já mám stejné dilema. Synovci 15 a 12 let. O žádné dárky už nestojí. Na rovinu si řekli o peníze na nové kolo. Snažím se ty peníze alespoň nápaditě zabalit. Předplatné ABC jsem jim kupovala, ale sami řekli už před čtyřmi lety, že ne. Loni oba dostali minikameru. Dá se připnout na helmu (lyže, kolo). To se jim líbilo. Objednala jsem z Aliexpresu za cca 300Kč. Trička jsem taky kupovala. Prošla jsem jejich účet na Facebooku a zjistila, že ten starší obdivuje jeden basketbalový klub-tak jsem objednala triko z jejich funshopu. Letos jsem ale fakt ztracená☹ A to mají oba hned v lednu i narozeniny.