Ahoj,
máte někdo dobré zkušenosti s podsedáky na židli a nebo dáváte jen klasické polštáře na židli? Máte někdo nějaký nápad a zkušenosti? 🙂
Díky Stáňa
No teda, ten vypadá báječně. My bohužel nemáme nikoho zručného, kdo by nám je vyrobil. :( Tak jako zatim jsem se koukala na náké na internetu. Jaké firmy je vůbec nabízí, je to dost omezené. A taky je skvělé, že je můžete převážet. Jeden jsem sehnala od značky Tuli, jmenuje se ChildUP, zajímalo by mě, jestli s nim má někdo zkušenosti. Přece jenom je lepší vědět, co ten podsedák udělá za rok, jestli se nějak nesesedí nebo co já vím. 🙂
Mrkněte na www.mimi-galerie.cz tam mají supr podsedáky a majitella je velmi ochotná.
No to vypadá docela dobře 🙂 cena je krásná, ale škoda, že tam není ta opěrka. Zařadím si ho do užšího výběru 😀 a pak dám na schválení manželovi. 😀 Mě se právě líbí, že ten ChildUp se dá vyprat a jsou tam ty kuličky, tudíž je měkký. Dřív jsem řešila jaké si mám koupit boty a teď řeším podsedáky 😀
@korouhvicka ten Tuli se mi líbí moc, u nás je to taky aktuální, ale ještě jsem neměla čas hledat.
No my si Tuli podsedák pořídili a je to fantastický. A navíc to vypadá hezky, některé ty podsedáky mají opravdu ošklivý design. Mohu jen doporučit. 🙂
Máme židli Jitro - děti na ni sedí od té doby, co se posadí (to chtějí jíst s námi u stolu) a vydrží jim, dokud bude potřeba - dá se uzpůsobit. Podstatné je, že má nastavitelnou opěrku pod chodidla, takže se dětem sedí dobře, stabilně a tudíž také brzy samy hezký jí, protože když sjíždí ze židle, tak to krmení se podle toho vypadá. V roce na ni bez problému sam vylezou. Navíc se židle dá třeba využít u psacího stolu, když něco tvoří, u menších i třeba na začátku školy, dle výšky dětí. Nosnost až po dospělýho, takže když jsou návštěvy, tak to poslouží i jako normál židle.
@korouhvicka já mám podsedák Baby Smart a musím jen a jen doporučit. Není zrovna levný, ale nelituju jediné koruny. Syn ho používal denně cca rok a půl a pořád je jako nový. Teď čeká ve sklepě na dceru.
Je omyvatelný, měkoučký, na židli drží jako přibitý... Už si ho na doporučení koupily i dvě kamarádky a obě jsou moc spokojené.
http://babysmart.cz/
My máme podsedáky, jsou na způsob Baby smart. Ale vyrobila nám je ségra - mám ho tady vyfocený https://www.modrykonik.cz/blog/zzuzinda/album/p.... Jsou skvělý. Díky nim jsme u Báry skoro nepoužívali vysokou židličku, seděla v něm brzy. Jsou lehoučké, takže s námi jezdí na dovolené. Děti mají podsedáky i u babičky. Sedí na nich i na zemi. A dají se z nich dělat parádní dráhy na autíčka 🙂