Plyšáci. Kam s nimi?

nikody
11. kvě 2016

Dělala jsem čistku... Máme 3 pytle prakticky nových-nezničených plyšáků všech velikostí... Co byste s tím dělaly?! Nechce se mi to jen tak vyhodit, prodejné to asi taky není... Nebo ano...?! Tak kam s tím... Díky za návrhy

lenka5731
11. kvě 2016

Detske oddělení nemocnice

dannyblakely
11. kvě 2016

Do útulku pejskům na hraní.

veverun
11. kvě 2016

Nemocnicí bych si nebyla úplně jistá, tam musí většinou všechno desinfikovat...ale třeba někde by to vzali. Mě napadá školka (nově otvíraná nebo i už zajetá, taky tam občas plyšový arzenál obnovují), mateřské centrum, hrací koutek v restauraci, nebo se zeptat i v charitě, azyláku, armádě spásy... Dětské domovy bývají tímto většinou zahlceny. Nebo aspoň část jako "tombola" na nějakou dětskou akci...

drzticka81
12. kvě 2016

nabidla bych to do nemocnice, do cekaren detskych ordinaci, nebo vasi pi doktorce, jako odmenu pro sikovne deti 🙂)) dodetskych koutku restauraci, do materskych center atd.

zuhur
12. kvě 2016

Určitě ocení např. vaše pediatrička - moje teta je jednou za čas za plyšákovou nálož vděčná - některé děti totiž s plyšáčkem odejdou (ať s jejím vědomím nebo ne) a časem prostě hračky chybí.

lv
12. kvě 2016

Já vezla nedávno na dětskou oční ambulanci do d.nemocnice..
Dítě - pacient, si tam plyšáka může vybrat a odnést - třeba dcerce šili rozražené čelo, jako bolestné si odnesla zeleného ptáčka /za mě dost hnusného 😀/ a milujeho, "od paní dotojky, za bebínko"..
Takže sami, dobrovolně vybrali obr tašku plyšáků pro druhé nemocné děti..

kolibricek36
12. kvě 2016

a co takhle dětské domovy, školky, jesle, kojenecký ústav, nebo ústavy pro postížené děti, ozdravovny, nemocnice s dětským oddělením - budou vděční ....

zmrzlinka
12. kvě 2016

Dětské oddělení....u nás děti dostávají plyšáky za injekci nebo odběr krve

victress
12. kvě 2016

nejhezčí nehrací plyšáky nechávám vnoučatům, protože když vidím, jak nadšeně si naše děti hrají s plyšákama po manželovi a po mě, tak jsem pár kousků prostě musela nechat, zbytek putoval do Charity 🙂