Ahoj všem, doporučíte mi prosím plovací vestu pro 3 leté dítě? K vodě/do bazénu. Děkuju 🙏
používala jsem vestu ze sparkysu, když jsme šli do rybníku.
zase ji mají v sortimentu, a mně visí doma ve skříni 🙂
Máme z Decathlonu. 15-25 kg. Syn ji miluje, je mu 4,5 roku.
Máme také tu z Decathlonu pro tříletou dceru, váhový limit teda nesplňuje... 🙈 Ale funguje skvěle, sama v ní zkouší plavat 😊
Mají i pro 25-35 kg, na e-shopu.
K vode a do bazenu vestu nedoporucuji. Ta je dobra jako bezpecnostni prvek zreba na vodu do lode. Nikoli na plavani. My meli plavaci penovy pasek plus pripadne desticky.
@konidana Můžu se zeptat, proč? Ono je rozdíl mezi záchrannou vestou a plovací, která se právě doporučuje pro děti, které se učí plavat. Proč si myslíš, že je plovací vesta nevhodná?
@honatko092 vim ze plavaci je mensi, ale i tak prekazi, je objemna, leze pod ni pisek, a asi neni uplne vhodne aby ji melo dite furt na sobe a na druhou stranu ji furt svlikat a oblikat... proste ja bych ji nebrala. U prirodni vody deti chodily bez niceho tam kam si troufly, nebo s tim paskem. Ja vzdy samozrejme byla na dosah
@konidana Máme to na zahradu do bazénu, koupeme se 2x za odpoledne, tak svlíkání a oblíkání mi tak moc nevadí a na sobě ji mít pořád nebude. Samozřejmě jsme vždy ve vodě s ním a držíme ho (a nebude tomu jinak ani s vestou). Chci jen něco, aby ho to nadnášelo...my s ním chodíme na kurzy plavání od jednoho roku a vypadá to, že se naučí plavat brzo, tak právě přemýšlím, co pořídit, aby mu to moc nepřekáželo. Díky za rady, zvážím to 😊
Vesta na prd. Zbytečně omezuje pohyb, k nadnaseni při pohybu ve vodě lépe slouží pásek, případně rukávky.
@honatko092 Do bazénu na zahradu dávám jen obyčejné rukávky a nadnáší jí to dobře. Plave sama (2,5 roku) nebo se chytí desky. Pásek má zatím spíš na hraní, do vody s ním nechce.
Samozřejmě je s ní v bazénu někdo dospělý, ale máme období "já sama", takže se jí nesmím ani dotknout.
Vestu bych řešila asi až k moři.
@honatko092 V tomhle věku se nám nejvíc osvědčila vesta s rukávky sevylor.