Dáte někdo inspiraci na plavací kruh pro rok a půl staré dítě? Z loňska mám kruh s křížem mezi nohami (určené pro děti do 1 roku), který je určen dle výrobce do 11kg. Tak se dívám po novém a optimisticky očekávám teplé léto :D.
Sevylor Puddle Jumper, vydrží do předškolního věku🙂
@felixfelicis to vypadá suprově 🙂. Dívala jsem se na jinou značku a tam uváděli používání až od 3 let 🙂. Děkuji
@klokanka31 na letní teploty to zatím nevypadá :D to je pravda. ALE musíme něčím přilákat ty tepla
@ekou Nevim, jak to mají stanovené oficiálně, dávali jsme tam děti hned, jak do toho velikostne pasovaly, pokud není dítě nějak extrémně drobné, tak už by to mělo sedet.
@ekou Jak jsi byla spokojená s tím z loňska? Mám 4 měsíční dceru, dívám se po něčem do bazénu a docela tápu... Nemělo mrně odřené nožky z toho kříže?
@michaela666 já měla toto https://www.sportisimo.cz/bestway/baby-seat/33923/ a malé se v tom líbilo. Prostor na nožky byl veliký a neměla odřené stehna. Jen byl prvotní křik ve smyslu "mamko, do čeho mě to cpeš" :D
@felixfelicis malá drobná není, čeká ji 18měs poradna. Tipuji tak cca 13-14kg. A spíš máme větší vel oblečení :D
Tak včera jsem zkoušela Sevylor Puddle Jumper, dle doporučení. Jen dítě mé snahy o bezpečnost ve vodě neocenilo a nechtělo to na sobě vůbec mít :D. Optimisticky doufám, že snad to půjde alespoň příští rok. Do té doby musím najít něco jiného :D :D
@ekou Já místo plavacího kruhu vyhlížím spíš čepice a rukavice, když to tak venku vidím ☺