Prosím o radu. Máte někdo doma pikleruv trojúhelník, prkno a houpačku? Pořád zvažuji jestli si s tím děti vyhrají, přece jen to není nejlevnější.
Moc děkuji za odpovědi
Máme a znovu bych nekoupila ,děti bavil chvilku a zabírá dost místa.
@qwertzuiopas já jsem nedávno pořídila houpačku k prvním narozeninám. Vzhledem k věku mi přišla vhodnější. Za mě spokojenost. Dá se obrátit, takže malá šplhá. Otočit na bok a trénuje chůzi. Ale zatím se nejraději houpe. Já jsem volila velikost 110 cm, protože brzo bude sourozenec a ty menší se mi stejně moc nezdály. Ale viděla jsem inzerát, kdy maminka prodávala houpačku z důvodu nezájmu dítěte. U nás bylo prvních pár pokusů taky nejistých, protože to není pevný bod, ale po pár dnech jsem nestačila zírat
@qwertzuiopas záleží na dítěti, jakou má povahu a co ma rád...my máme oboje a syn na tom šplhá a houpe se každý den...Za mě to byla dobrá investice...Malému jsou 2 roky. Houpačku jsme kupovali první a po úspěchu jsme dokoupili trojúhelník a desku/skluzavku.
Syn je hodně akční, 3 roky, vylezl by i na lustr kdyby mohl. Mimino je ještě malé
Muz vyrobil piklera sam se skluzavkou, docela vysoky a dcera ho vyuziva porad , v lete ji bude 5. Dle potreby se da složit.
Máme už asi rok trojúhelník, houpačku i prkno (dceři je necelých 2,5 roku) a zrovna včera jsem říkala kamarádce, že to byla snad nejlepší investice do hraček.
Mame trojuhelnik a skluzavku, vyuziti ma. Trojuhelnik je skladaci, tak ani nezabere moc mista, kdyz se nepouziva
@qwertzuiopas máme trojúhelník se skluzavkou. Syn ho využívá skoro každý den a když jej zrovna nepoužívá na šplhání, tak má přes trojúhelník přehozenou látku a je z toho áčkový stan ve kterém si hraje nebo slouží jako garáž pro autíčka.
My mame prkno. Maly ho ma od 1. narozenin, zezacatku jsme ho tam houpali, parkrat se sam houpal ve stoje, nejvic vyuziva jako skluzavku (oprene o gauc) a jako most na hrani a prelezani. Ted cekame druhe dite a uprimne se tesim, ze k prvnim narozeninam dostane houpacku, myslim ze vyuziti bude. Mit misto, tak trojuhelnik beru taky 🙂 hlavne ted v zime vidim, ze to pohybove vyziti nemame rozhodne takove jake bych si predstavovala a aspon to prkno nas obcas zachranuje.
Pikler byl skvělej, měli jsme i se skluzavkou. Děti bavil do cca 5let, ale měli jsme ten metr vysoky. Houpacka je nebavila, mozna spis az kolem těch 4-5let. Ale piklera doporučuji tak kolem roku max, pak mi prijde zbytecnej. To je lepsi ribstole, Antonie a Emma, atd.
Piklerové
Máme, testovala jsem ho, tak když tak mrkni. Už to bude rok a u nás pořád jede téměř denně.
https://www.modrykonik.cz/blog/leniczka23/article/vzhuru-do-vysek-s-elis-design-1e2m0a/
@dixi86 u nás jede i u osmiletého, takže to bude variabilní.
@qwertzuiopas máme zatím jen jedno dítě (2.5) a hraje si s tím prakticky jen když tu má návštěvu. Nejradši mi šplhá po kočičím stromě 🤦♀️ podruhé bych nekupovala, protože zabírá fakt spoustu místa a je lepší víceúčelový nábytek - bedna na hračky, palanda, ribstole.. lézt se dá leckde.
Ještě trošku zabírá měnit občas konfiguraci. Máme skládací 4-dílný. No a houpačka jakž takž, v té se tak obden zhoupne.
Máme celou tu sadu. Je fajn, ze jde hezky složit. Takže nezabere moc místa. 🙂
Máme téměř dvouletou, pětiletou a miminko. Ty dvě jsou na tom pořad.😃
Nejvíc je baví samozřejmě klouzani. 😁
Nemáme přímo trojúhelník piklerové (není prostor), ale děti si dělají průlezky z kdečeho, tak věřím, že bychom užili, duhová houpačka je super, funguje nejen jako houpačka a most, ale i bar, obchod, loď, bunkr a mnoho jiného. Osobně si myslím, že záleží na konkrétních dětech, naše věci tohodle typu zbožňují, furt něco přelézejí, staví atd, ty by byly nadšené a bylo by to v permanenci denně, děti jiných zájmů by si toho ani nevšimly.