dobrý den, Ježíšek nám přinesl pěnové puzzle (ano, trochu dříve) a tomu našemu malému 7m nezbedovi netrvalo ani 2 hod než přišel na to, jak ho rozebrat a strašně ho to baví. Takže můj dotaz zní, čím se dá puzzle slepit k sobě. Nechci ho lepit k podlaze a ani podlepovat se mi moc nechce. Někde jsem četla tavnou pistolí, tak vážně? má to někdo vyzkoušené a nebo poraďte nějakou jinou metodu. Díky.
@drosea nase deti penove puzzle taky neustale rozebiraly, ale teda nikdy me nenapadlo slepit to vsechno k sobe. To jsem je radsi uklidila, nez to porad zbytecne skladat dohromady 😀 Nevim, jestli by tavna pistole tu penu nejak neposkodila, pripadne jestli by to potom slo zase rozebrat... Ja treba jednotlive dily podlepovala izolepou, aby z nich nesly vyndavat zviratka, pismenka a cislice. Syn obcas nekteremu zviratku ukousl kus nohy, po podlepeni izolepou uz nemel sanci.
Obnovuji diskuzi. Máme pěnové puzzle, které má hodně dílků, některé části mi připadají celkem malé, tak mám docela strach, aby malý nějaký kousek nespolkl, podobně jako zakladatelka. Chtěla bych aspoň ta zvířátka uvnitř poslepovat, ale nenapadá mě čím? Poradíte někdo, prosím?
Malou to taky strašně bavilo rozebírat, ale slepovat to by mě upřímně řečeno nenapadlo, proč? 🙂 Krom toho to dělala asi necelý měsíc, dnes už podlaha drží sama a ani si jí nevšimne. Omlouvám se, že neodpovídám na otázku, ale nevidím důvod brát malému zábavu. Jestli je to skládání nějak moc na palici, tak bych pořídila nějaké s co nejméně díly, aby se to snadno a rychle skládalo.