Kde jste kupovali koberce do dětského pokojíčku? Může být na netu a nebo v Brně. Ráda bych kusový, aby se hodil pro kluka i holčičku, ale může být i metráž... Viděla jsem zatím pěkné v Kika, ale skoro za 10 000 kč (kusový 1,8 x 2,5m). To se mi zdá celkem drahé. Díky 🙂
My jsem tedy vybiraly hlavne podle kvality pac bych rada kdyby mi ten koberec nekolik let vydrzel
Jak velky? Jaky motiv, barvy, atd.? To je celkem podstatne. Pak samozrejme dalsi kriteria: výška chlupu, materiál, atd. 10t se mi zda přiměřene, samo jen za poradny koberec, sle každý máme jiné nároky a vkus. Já třeba bych nesnesla dětský hrací koberec, spis by to vyhrál nějaký obyc z ikea. Barevnost pokoji psk dodaji hracky...
My jsme synovi ve 2 letech pořídili do pokojíčku světlounce zelený jednobarevný koberec, kupovali jsme v Brenu, cca za 3 tisíce do celého pokojíčku - takže asi 9 m2, synovi je teď 8 a pořád je pěkný.....a pak jsme měli takový kobereček-podložku se silnicemi a městečkem, vespod měla protiskluzovou gumu a dala se krásně srolovat a kamkoli přenést, takže si to stěhoval po celém baráku a měli jsme ho s sebou i na dovolené....přijde mi, že je lepší ta podlaha nějaká jednobarevnější, protože když pak jsou na tom vysypané a rozestavěné hračky, tak je to strašný chaos a nic na tom není dobře vidět....
Díky všem, koberec už máme, nakonec jsme se rozhodli pro jednobarevny šedý a je super. Stal asi 1300kč, takže v pohode. Jak píšete, je lepší jednobarevny, kdyz bude barevný pokojík a ty silnice taky koupíme.
Tak to je dobra cena, my mame doma koberec aji za 20tisic, ale byl to darek, ale moc krasny 🙂)
Oživuji toto téma, chtěli jsme dát pryč puzzle a sháněli koberec a našli tento parádní https://www.tobiland.cz/detske-plysove-koberce/detsky-plysovy-koberec-tyrkysovy/ mají i více barev. Ten materiál je prostě mazec 🙂 a za nás určitě top. Opravdu nejjemnější dětský koberec 🙂
Asi uz budete mit koberec koupeny, ale ja kupovala na hezkekoberce.cz , vrele doporucuji, rychle jednani a koberec vypada fakt nadherne