Ach jo, koupila jsem tyto parfémy mým blízkým na vánoce a je to hnus kentus, a co teď, toto jim dát nemužu, to by mě hanba fanckovala...máte nějakou zkušenost s nimi? Jsem totálně rozladěná ☹
Já mám od nich jeden parfém, teď si nevzpomenu přesně název, a ráno si stříknu a ještě večer mi to voní, tak nevím..... Asi záleží jak který
Je to jako u všeho, než koupím, musím to vyzkoušet. Mám od nich 2 vůně a jsou skvělé (Mademoisele, Chloe). Naopak pánské mi přijdou divné.
Používá mamka a nerozeznala bych od originálu. Opravdu hezky voní a výdrž celkem slušná za ty peníze.
Mela jsem Chloe a vune krasna, vydrzela dlouho, na obleceni i nekolik dnu, ja jsem byla mile prekvapena 🙂
Ono co cekat jineho od takovych parfemu, ze... :-/
Já jsem ji dostala k vánocům a jsem docela spokojená. Jako je to vůně na takový klasický den. Když jdu někam do města nebo na lepší, tak mám teď taky Chloe, z té jsem naprosto hotová 🙂
@oriell Já právě nevím, jestli si mám tu Chloe koupit, našla jsem ji ted na Ageo.cz za dobrou cenu, tak nad tím uvažuju, ale nejsem moc zvyklá si kupovat tak drahé parfémy 🙂
Používám parfémy již 3 roky já a moje kamarákdy a i zákaznicejsou velmi spokojené jde o výběr parfému né každému sedna parfém záleží na člověku jak rychle proudí krev a jaké kdo máme i PH a potové žlázy na všem záleží na kamarádce může stený parfém vonět nádherně na mě může smrdět proto máme i vzorečky 1 ks za 10 kč ,... to že parfém necítíte znamená že vám daná vůně sedla tak že vy ji prostě neucítíte ztotožní se s váma ale ostatní ji cítit budou 🙂 😉
Zvláštní vlákno...
Zrovna s nimi řeším reklamaci tří parfémů. Ne, že by šlo o špatnou objednávku, ale asi se jim to nějak vyčuchlo. Smrad jak shnilé brambory. Jeden zbytek toho stejného mám ještě doma a je to úplně něco jiného. S nimi jsem skončil. Reklamaci neuznali (prý na skladě voní všechno stejně), takže nemám ani peníze ani parfémy.
Too nemam.. neni lepsi si nasetrit na poradny parfem ? :O
Lepsi je parfem, 1-2x striknes a vonis cely den, nez to aplikovat 4x denne a flakonek za 300,- je hned fuc. Hlavne to voni lacine, k jedne jsem privonela a to je lepsi si koupit od cigosky fake parfem za 200,- nez tohle...
Nezatracuji od nich Dior, který voní dlouho a stejně jako originál. Mám porovnáno. Je to už teda jediný parfém od nich a taky jediný který mám neoriginál.
osobně také spíš preferuji dražší parfémy, co vydrží na jedno stříknutí celý den nebo i déle 🙂 z těch levnějších mi ale vyhovuje pretaporte, taková svěží vůně
Dior jsou kvalitni vune. i kdyz stoji trosku vic tak vydrzi a neztrati intenzitu
Pret a Porter není parfém. 🙂
Je to dobrá levná varianta 🙂 mám srovnání s Versace Bright Crystal a vydrží asi to samé jak od Essens tak parfém 😅. Mám tam registraci tak kdyby se vás sešlo víc mohu objednat 🙂
Versace taky neni spatny ale bright crystal tam rozdil moc neni
Promin abych se opravila, je trosku sladsi no :D bright crystal
Tak to jste v nějakým 3D úletu, protože ty parfémy jdou top a cena je taky top. Nevím teda co si běžně dáváte za dary , ale tohle je jako dárek boží. Běžte si dát facku nebo na ORL.v
Rozmáhá se nám tady takový nešvar 🙈 dámičky v pseudo značkových hadrech s pseudo značkovou kabelkou, nasmraděné fejkovým parfémem...
ja si kupuji parfemy s feromony, vyhovuji mi a voní krásně
No @wendulka tady psala o nich a právě, že byla spokojená 🙂 snad nevadí, že jsem označila.