Maminky poradíte mi prosím jakou koupit panenku pro dvouletou holčičku? Děkuji moc.
Zalezi na vkusu - a na dcerce, nechce si sama vybrat? Panenku miminko nebo panenku holcicku/slecnu? Hadrovou, hackovanou, plastovou ala babyborn? Pro malou holcicku bych vybrala hadrovou muchlovaci, koukni treba na fler.
Koupila bych bud panenku s mekkym telickem na spinkani a nebo nejakou co muze do vany na hrani.
Zalezi co by malou vice zaujmulo/bavilo.Jestli ma radsi "plysaky" ,nebo treba to koupani
My máme všechny typy, dcera je miminkova🙂 na první narozky dostala panenku napůl hadrovou a tu tahá doted. Teď bude mít dva roky a na vánoce dostala baby Born curaci a plákaci a tu tahá taky :D jinak v průběhu dostala celohadrove panenky a ty ji nějak moc nezaujaly. Pokud dcerku baví koupání, vožení v kočárku tak bych vybrala třeba tu napůl hadrovou s plastovou hlavou rukama a nohama 🙂 je to přeci jen reálnější než celohadrove.
Dcera je panenkova,dostala k vanocum panenku Adelku - zpiva 3 pisnicky,ma latkove telo a tak je lehoucka.Jeste dostala miminko Baby born s usinaci melodii a je take super lehoucke.Ty muzu doporucit. Naopak to klasicke plastove Baby born nebo Annabel mimino je dost tezke a moc ji nezaujalo,stejne jako jine panenky s plastovym telem.Nejradeji ma proste ty s latkovym telickem-lip se ji s nima manipuluje a jsou takove prijemnejsi.