Panenka pro 5letou. Máte tip?

marimanta
24. lis 2024

Prosím, poraďte jakou panenku - miminko pro pětiletou holčičku, která je ale mentálně spíš tak na třech. Chtěla bych už něco trochu lepšího. A ideálně i s nějakou výbavičkou. Děkuji 🙂

somalicats
25. lis 2024

@marimanta Baby Born? Maji variantu chlapecek/holcicka, je k tomu zakladni vybavicka jako lahvicka, plinka, nocnicek, jeden oblecek, dudlik (snad jsem na nic nezapomnela, uz je to 2 roky, co ji Jezisek prinesl 😉). Mrkni na net.

1pomnenka
25. lis 2024

Panenka Corolle - jsou 4 druhy. Oblečky se dají koupit nebo ušít. Výbavičku nemá, ale je moc příjemná na hraní, měkoučká, přítulná.

miryp
25. lis 2024

Baby Born, Baby Annabell, nebo se pak dají koupit realistické panenky pro děti, které případně mají i strojek a panenky tak jsou schopné vydávat i zvuky (Alza na ně má samostatnou sekci, tak se můžeš mrknout).

eliss232
25. lis 2024

Já jsem kupovala naposledy neteřce Baby Anabell a hraje si s ní neustále. Byla i s výbavičkou 🙂

marimanta
autor
27. lis 2024

Díky, já jsem už předtím koukala na Annabell a Babyborn (nebo jak se píše 🙂), ale vůbec nemám přehled, jestli už není lepšího. Ale i po vašich radách vyhrála Annabell. Už se těším na Vánoce 🙂