Zdravím, chtěla bych své dvouleté dceři koupit panenku-miminko a vůbec nevím jakou zvolit-chtěla bych aby měla nějaké funkce, můžete mi prosím poradit a napsat Vaše zkušenosti? Těch typů a značek je hodně a já se v tom vůbec neorientuji.
Ja take ted premyslim jakou koupit v lednu ji budou 2 roky..hodne zvazuji baby born ale ted jsem objevila ze udelali nove my first baby annabell pecuj o me..akorat u tech na baterky se bojim aby s ni nehodila a nerozbila se
To mě taky zajímá, i když u nás je ještě čas. Orientačně jsem se dívala, ale naopak hledám vše bez "funkcí", což je dost problém. Většinou, když objevím panenku s hezkým obličejem, je předražená a většinou má další vlastnosti, o které nestojím. Ty levné zase nejsou v obličeji hezké nebo nejsou měkké. A byla jsem překvapená, že zdaleka ne všechny jsou mrkací. Taky mám panenky ještě po mně, ale nevím, jestli budou dostatečně "in". 🙂
Já jsem jako dítě ty látkové moc neměla ráda - ale to je za mě, a jinak jsem neteři kupovala Babby born, neměla nějáké spešl funkce,jako ty na baterky, ale koupala ji ve vodě, dávala na nočník, do láhvičky se dávala obyčejná voda,aby ten vnitřek nesplesnivěl a měla u sebe mangnetický dudlík, který když se jí dal, tak zavřela oči a spinkala a pak měla obyčejný dudlík a u toho měla očka otevřená, sice nedělala žádné zvuky, nebo něco, ale malá si s ní hraje do teď měla ji cca od těch 2 let a teď jí je 6 🙂
Takže za mě babby born, koupila bych ji i svým dětem, ale budeme mít dva ogárky :D 🙂
Já mám v plánu,že ji koupím použitou-bazárkovou. Nejvíce nabídek je na panenku Chou chou. Vychází tak na 500 kč.
dcera dostala k prvnim narozeninam panenku nines-plavacka 26 cm-ma ji rada, byla tak akorat do ruky-je cela plastova, muze si ji brat do vany, coz ma rada 🙂)) je baz funkce, ale rozlisuji pohlavi -jsou holky i kluci-maji i ve velikosti 36 nebo 45 cm tusim? ale nejsou mrkaci.....syn musel dostat stejnou s camfulikem 🙂))
ted na vanoce bude mit dcera 2.5 let a dostane nines miminko 45 cm hadrove telo bez vlasu - myslim, ze je s funkci, ze breci? nevim uvidime 🙂)) me se tyto panenky libi-ty ostatni se mi nelibi v obliceji 🙂))
jinak i panenky znacky Llorens se mi libi 🙂))
U nas se nejvice osvedcila obycejna hadrova panenka s plastovymi prvky. Bez funkci. Detska predstavivost je nejlepsi a dvouleta dcerka ji dava krkat, koji, dava na nocnik, koupe, meri teploty, zkratka uplne vse...
Takze ja jsem spis pro obycejne panenky.
Tato je jeste po mne...