Dobrý den , mohla by mi nějaká maminka poradit, jaký je rozdíl mezi panenkou Baby Annabell 43 cm a Zapf Creation Baby Annabell 43 cm? Některé obchody nabízí obě s rozdílnou cenou, v popisku se téměř neliší. Děkuji.
@sigyn Například na stránkách Pompa nabízejí Baby Annabell i Zapf Creation Baby Annabell - každá za jinou cenu ( liší se asi o 150 Kč).
Takhle jsem se ptala v draciku u babyborn, bylo to jen nějaké nové balení (plus trochu jiné oblečení tedy)... Taky měli obě panenky s rozdílnou cenou a bylo to vlastně to samé... Asi to bude něco podobného
tam je podstatný rozdíl v tom, že jedna z těch dvou funguje bez baterek, umí plakat, pít, jíst a s tím spojený plenkování,
a ta druhá funguje na baterky, a nemá ty dvě funkce s plenkami, resp. 4funkce
je to jedna značka, mám dojem, že baby born je produktové označení značky Zapf ale už si to přesně nepamatuji, přece jen, už je to hromada let 🙂
ale rozdíl tam je, já třeba mám dobrou zkušenost se Sparkys hračkářstvím, i když v současnosti tam kupuji hračky chlapecké.
tak se zkus mrknout na více místech, někdy jsou popisky zavádějící a někdy ani prodavačky přímo v obchodě neví, netuší.
Některé obchody uvádějí v názvu produktu i výrobce (Zapf) jiné uvádějí pouze značku (Baby Annabell). Produkt je přitom stejný.