Maminky, kdo jste pořizovaly něco "pro nožičky" když není moc příležitostí nechat dítě běhat bez bot po přírodě. Nemůžu na tyto produkty najít pořádnou recenzi a cena je poměrně vysoká za barevný kousek PVC. Podělíte se i vaše zkušenosti s těmito výrobky? Díky
Na internetu je spousta návodů i jak si takový koberec vyrobit sám. My teda investovaly do koberce z bosonožky, ale kdybych nebyla líná dá se krásně vytvořit i z přírodnin a máte zábavu jak venku při sbírání, pak vyrábění a využití. S dětma v MŠ jsme měly boxíky, ve kterých byl nasypán např písek, pak kamínky, pak šišky apod a procházely se potom ☺️
nejdřív jsem vyráběla, ale odpadávalo to, špatně se to vysávalo (drobky), tak to šlo pryč. Ted mají muffik koberečky v cestě v pokoji + večer cíleně cvičíme (ploché nohy)
@ela90 Nemám úplně koberec, ale koupila jsem dětem na nožičky balanční čočky. Chvíli je to bavilo, dělaly na tom blbosti a pak čočky upadly v zapomnění. Stály pár kaček, tak mě to ani moc nemrzí. Teď je občas vytáhneme na opičí dráhu. Koberec jsem zvažovala, ale je mi jasné, že by dopadl stejně a za ty peníze...