V ložnici máme klasickou postýlku, co ale do obývacího pokoje a kuchyně? Co se vám osvědčilo? Cestovní postýlka mi přijde nestabilní a na chvíli. V ohrádce si malý může později i hrát. Pro co jste vy?
volila bych ohrádku 😉
ahojky, malej má 9 měsíců a je v obývacím pokuji v ohrádce ( je na kolečkách a má polohovací dno). V ložnici má postýlku. Jako mimi byl v dětském košíku na kolečkách v obýváku. Teď jen lutuji toho, že jsem tu ohrádku nekoupila už dřív než se narodil a nevyužívala jí místo toho košíku. 🙂
Máme ohrádku i cestovní postýlku. Ohrádka je na stálo lepší. Cestovní postýlku používáme na cestách na spaní a i jako provizorní ohrádku, ale blbě se v tom chodí, přeci jen se to trochu pohybuje.
Ohrádku máme tuto
http://www.mimi-kocarky.cz/cz-detail-101046-ohr...
jde taky složit na placku a je hodně stabilní a dno pevné a omyvatelné. Ale je to tedy na hraní na spaní ne.
taky mám oboje 🙂 ale raději postýlku 🙂
Máme oboje. Mnohem víc využíváme ohrádku 😉
My máme jenom cestovní postýlku a spokojenost. Máme ji pořád složenou a otevřený boční vchod, malý si tam někdy sám vleze a hraje si v ní. Jinak samozřejmě používáme na cesty na spaní.
My jsme ohrádku neměli a zvládli to i bez ní 🙂 Malá měla holt obývák pro sebe, měli jsme tam hozenou velkou deku na které si hrála a později lezla po celém bytě. Před tím, do cca 6 měsíců jsme v kuchyni měli polohovací lehátko, později jsme tam měli taky deku, aby na ní mohla být.
Ahoj. Já mám jak cestovní postýlku a nástavbou pro miminko, tak ohrádku. Používám teda jen postýlku, protože je tam výš a je k ní lepší přístup. Ohrádka je dobrá až kolem půl roku, kdy si v ní mimi vyhraje, ale stejně tak poslouží postýlka bez nástavby. Takže radím určitě cestovní postýlku s dokoupenou nástavbou.
Máme ohrádku, oba kluci v ní byli už od 4 měsíců - manžel vyrobil jakoby malý stůl, kterým jsme zvedli podlahu v ohrádce, u prvního syna jsme podle potřeby "nohy" zkracovali až na zem, u druhého to zatím nebylo potřeba, ale postup bude stejný. 🙂 Cestovní postýlku máme taky, ale opravdu jen na cesty, klukům vadilo a vadí, že přes tu síť není tak dobře vidět. 😉
ahoj...určitě bych koupila jen cestovní postýlku. Je super že se dá kamkoliv vzít. a co se týče ohrádky....máme ji v obýváku a malý je tam tak 10 min (než si třeba pověsím prádlo) jinak je na koberci a na hrací dece. co se naučil lést tak ho honím všude po bytě a neumím si představit že byh ho držela v ohrádce. Myslím že je to zbytečný kus nábytku 🙂 a u nás půjde brzo z domu 😀
Ahoj. My koupili cestovní postýlku, ale zatím hlavně z důvodu, že manžel má hodně noční směny, tak abych mohla malou dopoledne, když nebudem na nákupech nebo na vycházce, dát do ní spát (a na cesty), na hraní máme hrací deku s hrazdičkou a časem využijem postýlku místo ohrádky a pokud se jí tam nebude líbit, tak si bude hrát v obyváku na dece.
Nám se teda maximálně osvědčila ohrádka. Chce to ale koupit pořádně velkou, aby mělo mimčo trocu prostor...V postýlce se chudák ani nehne...