Odstrkovadlo. Můžete mi poradit?

alca3363
27. pro 2019

Dobrý den, nás malý bude mít zachvilku rok a tak přemýšlíme o odstrkovadle, ale bohužel nevíme jaké? 😭 Líbí se nám různá auto kombinovaná jako jsou ty 3v1atd... můžete mi prosím poradit??

kejt29
27. pro 2019

Odstrkovadla nejsou po zdravotni strance moc dobre a takove ty auticka jsou jedny z nejhorsich. Dite ma moc roztazene nozky. Mensi zlo jsou motorky, jestli se nepletu, tak neni spatne enduro nebo pak funny wheels, to se pak da pouzit i jako koloodrazedlo. Jen nevim, jaka je minimalni vyska ditete...

cilkat
28. pro 2019

Nám naopak fyzioterapeutka odrážedlo doporučila, ale až v době, kdy dítě chodí (jako fakt chodí, ne pár krůčků a pád) a že musí pohodlně dosáhnout celým chodidlem, což byl u našeho drobka kámen úrazu... (Nejmenší je takový ten roloped, co býval i za nás...)

sobist
28. pro 2019

My nejdřív koupili motorku obyčejnou, plastovou, ale mohla jsem za ní ušetřit a rovnou koupit tohle - https://funnywheels.cz/
Super je, že se dá zvednout, takže nemusíte kupovat menší a větší odrážedlo, a potom se dá odstranit jedno zadní kolo. Jezdí to super, navíc díky gumovým kolečkům nehlučí, a dají se dokoupit i náhradní díly.

S ničím jiným zkušenost nemám. 🙂

anuliinka2013
28. pro 2019

@alca3363 Ahoj. Syn nejdriv dostal kolem roku to auto, o kterem pises... Nebereme to jako odrazedlo, spis se v tom vozil doma, rad to tlacil sam a jeste ted si s tim rad vyhraje. Odrazedlo jsme mu koupili ted na podzim (18 mesicu), a to z bazarku tu klasickou nejnizsi motorku na nauceni. No zacal sam jezdit az nedavno.... A na pude na nej ceka funny wheels, ta velikost od 18 mesicu. Na podzim mu jeste bylo velke, myslim, ze vytahnem na jare. Jeste se mi hodne libilo Puky... Obecne vetsinou ty znacky delaji 2 velikosti - od roka do 18 mesicu a od 18 mesicu.

tonicka16
28. pro 2019

@alca3363 dcera v roce a kousek dosáhla na tomhle, ale nakonec jsme ho nekoupili, je fakt maličký a docela drahý. https://www.mall.cz/odrazedla/zopadesign-odraze...
Koupili jsme nakonec funny wheels, dosáhla sice ze začátku hůř, teď ve 20 měsících už dosáhne dobře, ale je drobná🙂
U babičky má to autíčko a na něm se myslím naucila odrážet, koupila bych ho na doma a na jare/v létě motorku🙂

simona_33
29. pro 2019

Mám pocit že pro nejmenší dětičky si hodně chválí pukylino nebo prostě to nejmenší odrážedlo puky, co má dvě kola vepředu. My jsme měli chillafish bunzi a teď jsem dětem koupila italtrike. Záleží zda to chce na ven, ale když uvazujes o autíčku tak asi spíš na doma. V tom případě mi enduro přijde hrozne kvůli ten plastovým kolům...

lenka_mrazkova
29. pro 2019

Dcerka měla odrazedlo 3v1 Chillafish bunzi, je fakt nizoucke. Byla drobek a na tomhle jezdila v nějakých 70cm a super. Krásně dosáhla na zem, zadní kolečka se nechají spojit v jedno. Ve 2 letech bez problémů přešla na First bike.

muchomuurka
1. led 2020

my máme obyčejnou ze sekáče za pár koruna drandí jak divej..:Dstejně se to za chvíli znicí a nebo vyhodí.