Odrážedlo pro dvouleté dítě, doporučíte?

hejtmy
13. zář 2015

Ahoj. Rada bych pořídila synovi k vánocům nějaké šikovné odrážedlo. Nemusí to byt nejdražší first bike.☺. Rada bych dostala nějaké doporučení které odrážedlo mate a jste s nim spokojeni. Nejlépe aby bylo lehčí a bezpečne a nastavitelným sedátkem . Jen se mi nechce dávat 2 tis za ojetý first bike , na to z zvažovat koupi nového 😆. Díky za rady!

betelgeuzz
13. zář 2015

Já vybrala pro holky odrážedlo Davídek. Kupovala jsem ho před 4 roky, tehdy se dobře umístilo v nějakém testu odrážedel. Taky se mi nechtělo dávat tolik peněz za first bike. Davídek stál 1600, je celkem lehké, sedadlo se dalo dát hodně dolů (holky jsou malý, tak to bylo jedno důležité kritérium), má ruční brzdu. Obě na něm hodně jezdily.

zo_ja
13. zář 2015

Davídek je dobrej, ale pro dvouletý dítě velkej - měli jsme už doma takže i prakticky odzkoušeno, jinak bychom koupili ještě jednoho, a to máme větší děti. Chce to poměřit nejnižší výšku sedátka a rozkrok dítěte o země. Poříili jsme Puky a spokojenost. Stabilní, dítě to uzvedne ap. Na tu hmotnost určitě doporučuju se podívat, to je dost důležité, těžké odrážedlo si dítko samo ak nezvedne.
Brzda pro dvouletý dítě nemá význam, oni to ještě nemají motoricky, brzdí beztak nohama. To i starší děti, když jim to najednou víc jede, zapomínají, že ji mají.
Jediný co, tak to Puky má širokou tu podložku na nohy, což je možná lepší pro ty prťata, že si nejezdí po nohách, ale hůř se mi nosilo než ten Davídek, který je úzký. Váží víc, ale mně díky tomu těžišti a tvaru přijde lehčí do ruky, vzala jsem ho pod paží a bylo. Ale zase nesla jsem ho vševšudy asi tak 3x, víckrát nebylo potřeba.

betelgeuzz
13. zář 2015

@zo_ja Pro dvouleté dítě sice význam nemá, ale holky na něm jezdily do 4 let a kolem 3 už normálně brzdily. já bych odrážedlo bez klasické brzdy nekoupila.

akaczenkaa
13. zář 2015

@hejtmy
Ahoj. Já jsem pro malou koupila Kettler Speed 10 a to především kvůli velikosti. Je to asi nejmenší odrážedlo, které se vyrábí, dcera teď měří 86 cm (je jí 32 měs.) a začíná na něm jezdit, je lehké a má nastavitelný sedak a myslím, ze i řidítka. A cena je též přijatelná, viz třeba zde http://www.hcc.cz/zbozi/detske-odrazedlo-speed-... .

krystalka
13. zář 2015

@hejtmy - syn měl asi od 2,5 let odrážedlo JD Bug, kupovali jsme ho ve Sportisimu, myslím, že ho pořád ještě prodávají, bylo krásně lehoučké, snadno ovladatelné....syn ho miloval, najezdil na něm strašně moc a vydrželo celou dobu v perfektním stavu, ještě jsme ho pak i obratem snadno prodali, když z něj vyrostl...

majus6
13. zář 2015

My koupili yedoo too too z druhe ruky za par stovek, je lehke jako first bike, libi se mi vic, vypada jako kolo. Vyhoda je, ze bazarove jsou narozdil od FB za pulku. Kdyz jsem davala do servisu seridit brzdu, tak mi to vzali jen ze to bylo tohle, ze jsou pry jako jedni z mala kvalitni, jiny by mi pry do opravy nevzali, ze to nema cenu.

zuhur
13. zář 2015

Koupili jsem odrážedlo v Lidlu za 1111 Kč už na něm vesele drandí druhé dítě.

krystalka
13. zář 2015

@majus6 - my jsme byli už několikrát ve Sportisimu, tam mají servis taky a vždycky nám seřídili a opravili co jsme potřebovali a to dokonce i když to nebylo vozítko koupené u nich....byli tam takoví ochotní kluci a třeba za seřízení brzdy tenkrát dokonce ani nic nechtěli 🙂

blondynka400
13. zář 2015

@hejtmy já doporučuji Muff Race. Teď už na něm jezdí druhá dcera a krom pár odřenin je pořád jako nové, brzda funguje perfektně (bez brzdy bych nekupovala ani náhodou).
http://www.odrazedla-muff.cz/produkty/muff-race

princikovi
14. zář 2015

Dceři jsme koupili tohle, konstrukce kvalitní a jezdí na něm druhým rokem až na pár škrábanečku z pokládání je pořád výborné a vydrží i pro druhou dceru 😉

https://www.mall.cz/odrazedla/jdbug-odrazedlo-t...

miskadis
15. zář 2015

Starší dceři jsme koupili z druhé ruky odrážedlo Worker Toucan za 500Kč, dcera na něm jezdila hodně dlouho, než se naučila na kole. A teďko na něm drandí druhá dcera. Takže za pár korun udělalo odrážedlo službu jako hrom🙂
http://www.zbozi.cz/hledani/?q=worker toucan#ut...

lili03
16. zář 2015

My jsem měli Davídka a maximální spokojenost. Dostal ho ke druhým narozkám, ale je fakt, že na něm jezdil až na jaře, ve dvou a půl a stejně měl pořád snahu si místo toho vzít tu starou motorku 🙂 Ale zvykl si rychle, a pak jsem ujeli kilometry, brala jsem to s sebou všude.

lucamrk
24. lis 2015
Uživatel lucamrk je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucamrk.

já mám podobný problém, dostala jsem doporučení na prý super dřevěné odrážedlo s hliníkovými prvky nazvané BONSAI. Je to prý téměř nejlehčí kolečko nba trhu, ale je také dost drahé.

mackapacka
25. lis 2015
Uživatel mackapacka je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od mackapacka.

no my měli Early Rider a bylo úplně super, bylo lehoučké a vydrželo na naše všechny tři děti v rodině (děti sestry), fakt super.

luciamala1979
25. lis 2015

klasické enduro plasťák a pak skibi (skibi.cz), nebo pak od specialized hotrock, dělají i kola pak, supr lehké. First bike se na to nechytá

mrazulkav
25. lis 2015

My i hodně dětí v okolí máme tootoo. Je jedno z nižších a má ruční brzdu. Malá na něm drandí jako o život, bereme ho všude.
Jen už teď touží po šlapkách :(

mackapacka
5. pro 2015
Uživatel mackapacka je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od mackapacka.

ty lepší kolečka jsou dražší, ale tady bych investovala. Kamarádka měla kolečko a to bylo tak těžké, že ve finále raději vždy volila plastovou motorku,ale myslím, že to škoda, na tom kole se naučí rovnováhu a jsou ty lepší jsou např. od roku a půl.

lucisusi
17. pro 2015
Uživatel lucisusi je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucisusi.

my kupovali letos k Vánocům úplnou novinku designový kousek Early Rider Bonsai. Je to krásné kolečko z ohýbaného dřeva a je od roku a půl.

erickaben
19. pro 2015
Uživatel erickaben je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od erickaben.

@lucisusi
jo jo já na Rider Bonsai koukala v cyklospecialitách a moc se mi líbí, to je krásný design a asi ho koupíme malé k narozeninám na jaře. Já koukala ještě na odrážedlo Frog, ale myslím, že u manžela vyhraje Bonsai, prý má super zavěšení zadního kola, tak nevím, ale pravda je, že je opravdu hezké. 🙂

lucisusi
20. pro 2015
Uživatel lucisusi je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucisusi.

@erickaben
jo jo opravdu je krásné to kolečko, my v cyklospecialitách kupovali kolo i staršímu synovi, protože tam mají lehoučké kolečko Belter16

kopkako
20. pro 2015
Uživatel kopkako je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kopkako.

Luci a od kolika let je prosím určeno kolo Belter 16? A poradili ti v cyklospecialitách, nebo jsi měla vybráno a nepotřebovala radu?

cacenka_d
20. pro 2015

@hejtmy ve 2 klidne to ve sportissimu uz kor pak na leto, to nejmensi je hodne nizke ;) myslim ted to kolo bez slapek uz, first bike mi prijde tezsi meli jsme pujceny a me teda lehke neprislo ;)