Odrážedlo pro 2,5letou dceru, máte doporučení?

terezz29
7. dub 2017

Ahoj holky, chtěla bych dceři koupit odrážedlo. Má 2,5 roku, spíše menší postavy. Máte nějaké doporučení? Jaké jste pořídily vy?
Chtěla bych ho koupit v kamenné prodejně v Brně (taky nevím, kde se to vůbec prodává), aby si to mohla vyzkoušet. Díky.

sisinka74
7. dub 2017

@terezz29 a nechceš ji už koupit nějaké to odrážedlo, které se dá pak nakombinovat na koloběžku, která má dvě zadní kola? Je už docela velká. Malá má čerstvě dva roky a odrážedlo takové klasické už ji moc nebere, tak aby to pro tebe nebyla zbytečná investice.

wiinnii
7. dub 2017

@terezz29 my jsme k druhým narozeninám dceři koupili toto a hned jezdila jako drak 🙂😉 Je opravdu krásné, lehounké a dcerka s ním neměla žádný problém.

https://odrazedla.heureka.cz/intrea-piko-odraze...

sisinka74
7. dub 2017

@wiinnii my ho máme taky, ale v modrém a taky ho dostala ke druhým narozkám DDDDD

zazrakysedeji
7. dub 2017

@wiinnii taky jsme ted tohle koupili.ma uplne snizene sedatko.tatka upravil i brzdu a na inzerat za tisic.ted se uci,dostala ve stredu a kolo kolo,sotva otevre oci.jezdi i doma v hale a zatim tak po ulici kolem domu.je nadsena

tiena
7. dub 2017

Dvouleta/vzrustem trpaslik/ ma strider bike, starsi dostala v 2,5 first bike. S obema velka spokojenost. Ta mladsi na FB ani v nejnizsi poloze nedosahne, takze strider byl jasnou volbou....zase FB ma navic blatniky a brzdu, coz je supr.

terezz29
autor
7. dub 2017

Akorát, že ona na žádném odrážedle ještě moc nejezdila. Má takového koníka, jezdí na něm doma, ale ani mu nejdou otočit řídítka...tak nevím, jestli třeba raději nezkusit něco plastového.

sisinka74
7. dub 2017

@terezz29 tak jestli nejezdila a nemá, tak bych asi koupila, ale rozhodně už řídící

izz76
7. dub 2017

@terezz29 Moje 2,5letá ještě jezdí na plastové motorce enduro,dělají se v různých velikostech. Teď na jaře chceme pořídit kolo-odrážedlo,dcera je prcek 88cm,tak doufám,že na ní nebude moc velké a těžké.😉

terezz29
autor
7. dub 2017

Díky holky,zítra vyrážíme na nákup. Jen nevím, kde to prodávají? Seženu to v hračkářství?

pavvlinka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz