Dobrý den. Chci koupit dcerce k 2.narozeninám odrážedlo-kolo. Byla jsem rozhodnutá pro first bike, jelikož všude píšou jak je nejlepší a hlavně NEJLEHČÍ. Teď jsem ale zjistila, že má first bike stejnou hmotnost jako jiné odrážedla.
Můžete mi dát tip, jaké jiné odrážedla, krom first bike, využíváte?
Také bych byla ráda za recenzi na odrážedlo z Lidlu X-bike, má nafukovací kola? Jste s ním spokojeni?
Moc děkuji 🙂
@lucapinu my z lidlu sice nemame, ale vim, ze nafukovaci kolecka nema. My mame enduro. Bohuzel nova verze taky uz nema nafukovaci kolecka, stara mela, ale v popisu noveho pisou, ze ma, takze to bylo celkem zklamani. Nicmene odrazedlo vypada krasne, je drevene, tak jsme si ho nechali.... ale je docela tezke. Syn vyuzije asi az bude trosicku starsi (ma 2 roky)
@lucapinu my máme Kosmík Galaxi, má nafukovací kola s výpletem. Je to jedno z odrážedel s nejníže nastavitelným sedátkem. Už nám na něm jezdí druhá cácora a pořád je jak nový a to ho využíváme dost..
My jsme ke 2.narozeninam kupovali českou značku Yedoo model tootoo. Je to vcelku lehké, syn je opravdu prcek a manžel našel, že je to jedno z odrážedel, které jde nastavit na velmi nízkou výšku. Má kola na klasický výplet, nafukovací pneu, brzdy. My od nich máme koloběžky a naprostá spokojenost. Dívala jsem se, že dělají i modely pro starší děti.
My máme taky Yedoo TooToo. Také jsem ho vybírala, aby bylo lehké, snadno ovladatelné.... Zkušenost ovšem žádná, dcera na tom seděla dvakrát... 🙂 Budu ho prodávat...
Máme taky Yedoo Too Too, dcera je drobná, zatím jezdí doma.
@lucapinu doplňuji jen, ze když first bike tedy není nejlehčí, tak pro mě nemá za tu cenu žádnou výhodu.. proto koukám i na jiné, třeba levnější varianty.. 🙂