Odrážedlo Funny wheels. Jaký je rozdíl mezi rider a supersport?

blackk21
3. črc 2023

Ahoj všem,
chci se zeptat, zda by mi tady někdo mohl říct jaký je rozdíl mezi tím rider a supersport? Přijde mi, že je v nich rozdíl pouze cenově o pár stovek. U toho supersport je maximálně to lanko navíc mi přijde. Jinak obě jsou vyskove nastavitelné a kolečko oddělavací mají taky obojí. Tak je v nich tedy nějaký extra rozdíl?
Děkuji ☺️

michaela666
3. črc 2023

@blackk21 Dostali jsme verzi rider a přijde mi v pohodě, ale supersportu má krom lanka na tahání i lepší kolečka. Podle fotky vypadají pogumovaná/ možná gumová? Kdežto rider je má pouze plastová.

chlapecektehu
3. črc 2023

@michaela666 ano má kolečka gumová dokonce i řídítka jsou pogumovaný

astrit1
3. črc 2023

@blackk21 Doporučuji Supersport, měkčí řídítka, lepší kolečka plus to vodítko. Rozdíl je opravdu vidět. Na mall.cz se dá pořídit za tisícovku a těch pár stovek navíc se vyplatí do toho investovat. U nás se jezdí každý den.👍

janule0123
3. črc 2023

@blackk21 Jojo jak píšou holky rozdíly … a to vodítko se dost vyplatí, když vzdá jízdu 🤣dá se hodit jak přes rameno, tak přes kočár a nemusíš tahat v ruce …

kubesovaadelka
3. črc 2023

@blackk21 máme rider s gumovými koly a stačí nám, dcera má skoro rok a půl a je spokojená, taky jsem neviděla rozdíl kromě tahací šňůrky a řidítek

teate
3. črc 2023

Naše starší má rider a malá má Supersport. A starší pořád tahá tu od mladší dcery a odůvodnila mi to tak, že ta její rider je tvrdá - z toho usuzuji, že má ta supersport lepší (měkčí?) kola (kromě lana).