Máte prosím někdo zkušenost s tímto odrážedlem chillafish bunzi 2v1? Např. jestli zadní kolečka nepřekáží v odrážení (u puky jsem četla, že některým dětem překází kolečka) nebo jestli je opravdu až tak do 3 let.... atd. 🙂 Rozhoduju se mezi puky a tímto a nevím... Tohle se mi líbí víc a je to tříkolka.
@roseinka Koupili jsme to větší, když už jí byly dva, řekla bych, že to menší je asi srovnatelně vysoké s tímto. A je pravda, že ty kolečka musí být parádně tichá, ale fakt jsme s ním venku nebyli 🙂 Polepit to asi nemá cenu, to nebude držet a nevím kde bydlíte, ale tady u nás na pražském sídláku rachotí z každé strany nějaké odrážedlo 🙂 Mám bílo-červené a dala jsem ho na bazoš za 900,-, ale klidně bych šla s cenou o pár stovek dolů, když se ho zbavím 🙂
Máme a prodáváme. Těžko soudit, dcera dokud byla malá, tak na něm nechtěla jezdit, protože je celkem nešikovná a toto odrážedlo je oproti klasice méně stabilní, řekla bych. Takže jsme ho ani nikdy nevytáhli ven, protože se na tom kymácela a nešlo jí to. Ale jak říkám, vždycky v té hrubé motorice byla hodně pozadu. Takže jsme koupili klasické od Enduro a na tom jí to šlo hned. Teď už by na tom mohla jezdit, ale je to opravdu maličké, šoupe kolena po zemi téměř a to je na svůj věk malá, má jen 90 cm.