Nedaruje někdo nepotřebné hračky do jedné školky?

felineli
4. zář 2016

Holčiny, sháním nepotřebné hračky v dobrém stavu. Chtěli bychom darovat jedné chudé školce v cizině. Prosím pokud máte nějaké ve stavu který by ještě dobře posloužil nevyhazujte 🙂 Jinak cokoliv, plyšáky, panenky, kuchyňky, autíčka, skládanky .. předem děkuji ..

zvirka
4. zář 2016

Mohla bys napsat nějaké podrobnosti? U nás by se toho našla spousta, máme ve sklepě 5 pytlů hraček, se kterými si syn (6 let) už nehraje. přece jen bych ráda věděla, o co jde, jak to bude s dopravou apod.

anve77
4. zář 2016

@felineli Ahoj, také bych poprosila o nějaké podrobnosti... Něco bych mohla nabídnout 😉

felineli
autor
4. zář 2016

@zvirka
@anve77

Děkuji za reakce. Jedná se o jednu chudší školku na ukrajině, když jsem tam byla na návštěvě, děti si neměly s čím hrát, měly pár roztrhaných opravdu ošklivých hraček, a ozdobené, pobarvené kamínky .. děti ve věku 3-6 let, 4 třídy myslím po 15-20 dětech. Darovala jsem jim pytel plyšáku co jsem měla zachovalých hraček ve sklepě a kdybyste viděly ty oči, děti nevěděly jak si s nimi hrát, tulili se k nim, staraly se o ně jako o miminka. Děti byly chytré, bylo mi jich opravdu líto, jsou z chudších rodin. Právě je tam holčička mé známé co tam bydlí v sídlišti jako samoživitelka, nikdo ji nepomáhá a mamka opravdu dře aby holce mohla dopřát lepší život. Pojedou mi tam rodiče, proto bych školce opět nějak ráda přispěla, ředitelka mi pořád vzkazuje poděkování.

felineli
autor
4. zář 2016

jinak poštovné, případně symbolickou cenu bych byla ochotná zaplatit, pak se to tam poveze autem.

zvirka
4. zář 2016

@felineli Do kdy hračky potřebuješ, odkud jsi případně kudy rodiče pojedou, kvůli dopravě. Já bych minimálně pytel určitě posbírala, máme spousty plyšáků i jiných hraček.

cell
4. zář 2016

@felineli : a odkud jste? resp. odkud se to poveze?

zvirka
4. zář 2016

@felineli
Se mnou určo počítej, ráda se hraček zbavím, bylo mi líto je vyhazovat, jsou pěkné, ale zase prodávat po pár korunách se mi to taky nechtělo. Takhle budou ještě užitečné a udělají někomu radost. Za mě - poštovné zaplatím, stejně každý rok něco přispívám na dobré věci, tak letos to bude touto formou.

anve77
4. zář 2016

Poštou by to bylo asi zbytečně drahé, vzhledem k cenám poštovného. Pokud budeme posílat hračky po pytlech, nedoplatíš se ☹ Možná se opravdu nějak domluvit na trase. Na benzinkách atd.

felineli
autor
4. zář 2016

@zvirka
@cell

Pojede se z Prahy, tak cca za měsíc. My jsme jeli přes polsko, takže kolem brna, olomouce a ostravy. Jak pojede táta ještě nevím, ale myslím si že stejnou cestou.

zvirka
4. zář 2016

@felineli Ještě mě napadlo, mám doma spoustu botek po synovi, jestli by to tam ty děti neužili, všechny jsou kupované nové, nošené max. 1/2 roku. možná jestli máš kontakt přímo na někoho z té školky a zeptáš se? To samé i oblečení, toho mám teda míň, nedávno jsem třídila a dávala do azyláku.

zvirka
4. zář 2016

@felineli Super, jsem z Olomouce, mohl by to vyzvednout buď přímo u nás nebo u manžela v práci, pracuje v obchodním centru hned u dálnice.

lenajelena
4. zář 2016

Ahoj, jestli se pojede z Prahy, tak kdyby to někdo naložil u mne, určitě bych dost vytřídila. Stejně plánujeme s dětmi "čistku". Věcí mají až až. Napiš nějaké bližší info, až budeš vědět, kdy přesně se pojede.

felineli
autor
4. zář 2016

@lenajelena děkuji, zjistím více informací a dám vědět 🙂

Holky jste boží ! děkujeme moc !

eva1987
4. zář 2016

Taky se pridavam, mala ma zbytecne moc hracek, se kterymi si uz nehraje. Jsem z Prahy.

cell
4. zář 2016

@felineli : a je mozné osobní předání v Praze?

josefina79
4. zář 2016

Darovala bych hračky, dětské obrazkove knížky a třeba i nějaké obleceni na mensi deti (do 3 let, nic pro skolkove deti, ale třeba pro mladsi sourozence). Prosím, napis mi do SZ, co z toho chceš a adresu. Bud poslu na vlastni náklady nebo zavezu (jsem též z Prahy). Bude to max 1 krabice od plenek. Dekuji.

felineli
autor
4. zář 2016

Holky píšu Vám Sz 🙂