Ahoj maminy a dievcata 🙂 viete mi poradit ake naucne hracky mam kupit pre 4 rocnu holcicku?? nieco na precvicovanie rozumu🙂 dakujeeem...
A dětský tablet?
A jinak třeba i lego...
Záleží co konkrétního máš na mysli...
Dobré jsou hry od Mindok Záhadný hrad a Zámecké schody. Ale záleží na dítěti, jestli ho tenhle typ hlavolamů baví.
TAky třeba Logico primo je dobrý. Můžeš mrknout do mýho fotoblogu, mám tam album s hračkami a hrami podle věku.
@betelgeuzz ano, to je super ty schody, hrad a plno logica máme 🙂
dakujem za rady a napady🙂 a to Logico rimo sa normalne da zohnat trebars v sparkyse? a jako sa tam pohybuju ty ceny?🙂
Logico jsem v obchodě ještě neviděla a i ne netu ho má jen pár obchodů. Já kupuju tady http://www.ucebnice.com/produkty?seastr=logico mám tady prodejnu, takže to mám bez poštovnýho. Kupuješ ten plastový rámeček a k tomu pak sady karet.
Kluci si také rádi hrají s Logico a ten starší na tom trénuje učivo do školy, já jsem to kupovala na www.amosek.cz.
@mesiacik2924 já ho kupovala v Králově Poli v knihkupectví a pak se dá najít na netu i na MMB prodávají
@mesiacik2924 chytre pero to nas hrozne s malou bavilo pak taky hra berusky,skritci,panacci,meda vcely a med je toho spousta
My hrajeme stolní hry, pexeso, domino, člověče nezlob se.. Taky se ráda inspiruju, co kdo napíše. A ještě dcerku baví rozkládací papírový model lidského těla, viděla jsem i dřevěný, přímo určený pro děti.