Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, kde kupujete plyšáky??
Dneska jsem narazila na eshop plysovyraj.cz, mají tam nějaký dost levný, tak jestli někdo nemáte zkušenosti. Kdyžtak kde jinde nejraději nakupujete??
Dikyy
@vendaaa nekupujeme, dostáváme. Musím už se jich zbavit, máme jich půl pokoje, klidně ti pošlu 😁
Cilene je nekupuju, teď sem teda objednala dceři binga, protože má rada tu pohádku, ale jinak si třeba sbírají body za nákupy a pak si berou plysaky v potravinách, těch mame tunu :D někdy je dostáváme, většinou je pak vyhazuju nebo dávám psům :D
Jediného, co jsem k zanplysaka byl Krteček v sekáči, a pak pár plyšáků po mě, které dcera miluje víc než ty nove, jinak jsme všechny dostali.
@klokanka31 Rappa jsou úžasný, naši kluci je taky mají rádi 🙂
@vendaaa to někdo kupuje?🤣promin, ale musela jsem .. my jsme koupili jednoho plyšáka… a meli jsme jich během 4 let dva pytle a něco … prebornik je na to tchán, umí dětem kupovat jen plyšáky … na narozeniny, Vánoce, …
@janule0123 nechci vedet co plysaci delaj po nocich, ale jsem si jista ze se tim množí ☝️🤣
@jaja01k Naše chce vždycky ty veliký psy, a oni jsou fakt jak živý, kolikrát se v noci leknu že jí do postele skočila naše fenka, a on to je jen plyšák 😄
@vendaaa https://www.rappa.cz/kategorie/plysove-hracky/e...
Naše malá miluje plyšáky odsud