Ahojte 🙂 Chci se prosím zeptat,jaký tvar kruhu je lepší a stabilnější ve vodě prosím?Viděl jsem kulatý,ve tvaru člunu a čtverec.Děkuji předem
Myslím si, že to bude asi na stejno, resp. alespoň kulatý a čtverec. Máme doma čtverec a jedinou nevýhodu má, že když do něj dám malého, tak nedosáhne rukama přes okraj do vody, tak nemůže cákat 🙂 Zase mám ale jistotu, že nevypadne 🙂
Také máme čtverec, akorát nevím, jakou má vlastně nosnost. Obal už myslím nemám a ani nevím, zda to tam bylo....
A pro jak staré dítě? My jsme kruh vynechali a rovnou jsme od 14-ti měsíců dávali vestu Konfidence - viz předešlá diskuze...
My pořídili Adamovi kulatý s křážem - jsou to jakoby 2 kruhy v sobě a pak ten kříž a má to opěrku. Adam si v něm užil jedno léto a Bára v něm rejdila ve vodě ještě tohle léto. Byli jsme na táboře, já ve vodě s oběma dětma a do toho oddíl dětí, které si chtěly samozřejmě hrát i s našima dětma, takže tohle byl ideál.
v tom kříži nam mala nechtela ni za nic byt, museli jsme koupit klasicky kruh ale maličky