Zdravím,
rádi bychom s manželem koupili 4 letému synovci dárek. Uvažovali jsme nad nějakým tipem nábytku, který by mohl užívat dlouhodobě. Nemáte nějaké tipy?
Děkuji
Mě to přijde fajn, kdyby to bylo pojato, jako "nový pokojík" , či hráči koutek, s vymalováním, dekoracemi..holky mají radost z každé nové poličky, závěsů atd.
Dcera dostala takové to dětské křesílko Poang (Ikea) či jak se to jmenuje a je fakt že z něj radost měla a často ho využívá.
no nějak tak jsem to myslela, nazvala jsem to všeobecně nábytek, zvažujeme buď jako komplet hrací koutek nebo nějaký doplněk (vak, křesílko atd.) jen se zatím nemůžeme pořádně rozhodnout. Chtěli bychom něco, co by mohl mít ve 4 letech a třeba i v 8-12 letech. Nějak nejsme zastánci takových těch vychytaných super hraček (jsme spíš prakticky zaměření 😀 )
@montinka12 šla bych do sedacího vaku :o) Moje dcerka ho dostala k třetím narozeninám a myslím že to byla fakt dobrá investice :o) Milujou ho i dětské návštěvy bez rozdílů věku... Jako dárek si myslím že to je docela vhodné...
@montinka12 koukam taky nekdo prakticky 😅 my koupili kamaradum pro malou v ikei dreveny stul a zidli sundvik, akorat mlade bude v zari rok. Ma to nase mlada (22m), i ten zmineny Poang, avsak oboje by podle me uz moc dlouho 4letak nevyuzil.
Dobry napad je s tim pytlem typu Fatboy, jen tam pozor na barvu aby se jim pripadne hodila. Manzel ho dostal kdysi od nejlepsiho kamarada v tyrkysove a manzel nema rad tyrkysovou 😀 nemluve o tom, ze se nam prave barevne nehodil, i kdyz jsem to kamaradovi rikala, kdyz to se mnou konzultoval. Kamaradovi se proste libila barva a hotovo 😀 tak jsem udelala pytel jako potah na nej.
Takze asi na vasem miste bych nenapadne vysondovala bud osobne ci behem reci, co by se tak hodilo, ci jeste mlady nema a dle toho pak vybirala 🙂
miluji praktické dárky... a to i pro děti, nábytek je náhodou super nápad... třeba to kresílko vajíčko z ikea mají děti rády, nebo válecí vak , třeba i tabuli na křídy, určitě se o tom pobavte s rodiči.
Ještě k tomu vaku, určitě nekupovat dětskou velikost, nejdříve jsem taky váhala, nakonec máme velký a pohoví si v něm každý.
@gepe já jsem na toto hrozná, úplně vyvádím, když si manžel koupí něco jen tak nebo když mi dá nějaký dárek 😀
ty sedací vaky vypadají dobře 🙂 ale sem asi až moc praktická, líbil by se mi asi psací stůl a židle 😎 Neměli byste i jiné typy než ikeu? Máme ji celkem z ruky. Nejlepší by pro nás bylo to objednat na eshopu 😀
@montinka12 tak pracovni/psani stoly mame oba s muzem doma od Hobis, jsou super, manzel ho ma snad uz 11 let a parada 🙂 ja mam necelych 8 a slouzi taky vyborne 🙂
mrkni http://www.hobis.cz/cz/kancelarsky-nabytek jinak asi jakykoliv eshop tykajici se nabytku no 😅
@gepe to se mi líbí a i ceny jsou rozumné. Zkoušela jsem jak to jde objednat a oni nemají klasický eshop jen poptávkový list? Asi večer sedneme s mužem a proženeme to googlem 😀
@montinka12 jeje to nevim, pamatuju si, ze jsme pro ten muj kamsi jeli 🙂 avsak to bylo, ze manzel vedel, presne ktery a velikost, tak objednal a my pak vyzvedli. Hele maji tam mapu partneru, katalogy i ceniky, tak si k tomu vecer sednete 😉 a treba vino k tomu 😀
@gepe to zní jako dobrý nápad 😀
Zatím jsem to prohnala heurekou a dobře to cenově vychází na www.ketyban.cz, tak jsem tam nakoukla a mají tam solidní výběr. Myslím, že se nám jedna láhev vínka stačit nebude 😀
@montinka12 😀 no je patek, tak smele do toho 😉 😀
tak zatím zvažujeme ten stůl Hobis (http://www.ketyban.cz/1537-kancelarsky-stul-gate-gsk-23/) a nebo sme našli ještě roztoucího Žolíka (http://www.ketyban.cz/3759-psaci-stul-zolik/). K tomu Žolíkovi mají i rostoucí židličku, což se nám dost líbí 🙂
máte někdo zkušenosti s tou židličkou?
@montinka12 kolik padlo dcl? 😅 jinak pekny vyber! Na recenze Zolika jsem zvedava 🙂
@gepe museli jsme vybírat se střízlivou hlavou, ale pak sme si jednu lahvinku dali na oslavu výběru 😀
Také jsem zvědavá na toho Žolíka, ale asi ho zkusíme 🙂
@montinka12 super, mate vybrano 🙂 tak pak kdyztak poreferuj 😉
Taky bych šla do sedacího vaku. Dcera ho dostala k vanocum tehdy ji byl rok a čtvrt a od té doby ho neustále využívá a když přijede tetička 10 let tak je na něm taky nalezlá furt 🙂 super investice
Jo už koukám že je vybráno 😀
Já si myslím, že by to byl perfektní dárek vytvořit dětský koutek 🙂 akorát mám strach, že není mnoho variant, aby mu to vydrželo tak dlouho. Já se přiznám, že jsem malé vybavovala celej pokojíček v Ikea a nějaké doplňky a hračky jsem kupovala v Kika. Ale pokud to bude jako překvapení, tak si myslím, že je to super varianta, jak dítěti udělat krásné narozeniny 🙂
@metallico_mondo sedací vak asi příští rok 😀
@sarajurka dívali jsme se, že bychom pořídili i kompletní pokojí, dokonce se nám líbil nábytek funky na těch stránkách kde jsme kupovali ten stůl, je tam na výběr z mnoha provedení, jako třeba malému koupit zelené přední plochy a až vyroste tak je vyměnit za klasický přírodní vzor. To se mi moc líbilo 🙂 (jen pro doplňující info: http://www.ketyban.cz/2381-pokoj-sestava-detsky-pokoj-funky/)
@gepe víc z dárku byli překvapení rodiče 😀 řekli jsme jim, že pořídíme stůl, ale konkrétní jsme nebyli 😀 a malý je spokojený, když kreslí tak se mu nakloní a hotovo. A vypadá kvalitně a že vydrží vážně dlouho 🙂 Rodiče se rozhodli, že mu k tomu koupí tu židli Bára, jak byli spokojeni se zpracováním stolu. Samozřejmě modrou 😀
asi uz je vybrano, ale me by se libila postel, pokud byste chteli vice investovat, jak maji takove ty priserne kyce ve tvaru hasicskeho auta, policejniho auta apod. deti jsou z toho vetsinou dost vedle 😀
@montinka12 nedivim se, my bychom z takoveho darku byli taky a hodne 😀 super! a diky za refer 😅
@montinka12 to si myslím, že je dobrý nápad. Nábytek vypadá dost nadčasově 🙂
@ducik On už novou postel má, dřevěnou z masivu. Jo jsou hodně kýčovité 😀 a hlavně jim vydrží chvilku, neumím si představit 12 letýho kluka jak spí v posteli ve tvaru auta 😀 ačkoli tatínek by ho asi vystřídal 😀
@gepe taky by mě to potěšilo a překvapilo, kdyby někdo mému dítě koupil takový šikovný stůl 😀 jinak židle přišla dneska a taky super, zatím ho rodiče vozí 😀 je tam takové držadlo (http://www.ketyban.cz/3763-detska-zidlicka-bara/). A ta plastová podnož se může za pár let sundat. Až k nim dojedeme na návštěvu tak ji musím vyzkoušet (zatím je to z referencí od rodičů) :D
@sarajurka taky jsem spokojená, vypadá to vážně dobře 🙂
My si doma nábytek nedáváme jako dárek, natož dětem 🙂 . A čtyřletý to už vůbec neocení. Jestli chceš něco do pokoje, co třeba válecí vak? My kupovali od firmy Wegett slouží už 3 roky. Nebo závěsný houpací pytel, ten jsem viděla v dětském centru a děti moc baví. Prodává Ikea. Nebo nějaký dětský domeček. Pokud se chcete rozšoupnout, tak mu kupte hrací patro, moc hezké má třeba Lokki.