Ahoj,
Blíží se léto, dcera bude mít 1 rok a tak bych se chtěla zeptat, jaké nezbytnosti nebo praktické vychytávky jste si pořídili pro malé děti k vodě? Chodíte tam s nimi na celý den nebo jen na chvíli? Kde vám tam spí poobědový šlofík? Dcera usíná jen u prsa. Kočárek nesnáší. A nemám ráda když na mě někdo u kojení čumí 😃 tak nějaký ten přístřešek pro děti? Díky za rady a tipy 🙂
@milu_ji já jsem nic zvláštního s sebou neměla. Hračky do vody, konvičku, boty do vody, krém, pokrývku hlavy.
Deku jsme mívali ve stínu. Chodila jsem vždy hned na otevírací dobu, abych si ten stín zabrala.
Jinak jsem si s sebou brala kočárek a po obědě jsem vždy po domluvě s obsluhou vyjela ven, tam uspala po čase se vrátila. Bylo to vždycky hrozně fajn ☺️
My chodivali spis v podvečer, úplně stacilo. 🙂 Jinak plážový stan je fajn a jiiiiidlo. Děti mi u bazenu sezerou úplně všechno. 😄😄
Já myslím, že pro tak malé děti je celý den zbytečný a náročný. 🙂 Stačí buď ráno na dvě hoďky nebo v podvečer. 🙂
Termotaška plná jídla a dobrot. Hračky do vody, kruh, rukávy, deka a osuška, kšiltovky a klobouky, knížky, pleny, ubrousky, krem na opalování.
To je asi vše, už s nemuzu dockat az budem chodit k jezeru. 😉
U nás ještě teď stačí na pár hodin a v autě už jsou děti tuhé (6 a 4). Jo a pozor na levné plážové stany, je v nich na padnutí... my ho totiž máme, děs. Chce to nějaký s odvětráváním, lepší materiál.
Poradny stan s UV ochranou, kvalitní pokrývku hlavy, UV oblečení, nevím jak to máte s jídlem nějaké mňamky, pitný režim, hračky.
Alee určitě bych nebyla celý den, navíc voda než se pořádně ohřeje na koupališti je pěkně studená...
Kojila jsem normalne na plazi u more a nikdo necumel 🙂. Stan mame samorozkladaci z Lidlu, stoji par stovek a uplne staci. Z moji zkusenosti s nespicima detma je spani v terenu na pohodu, je vic podnetu a deti se snaze unavi. Jestli ti nevadi, ze nebude rezim jako podle hodinek, proste nekde usne 🙂
@felixfelicis No asi jak který dítě. 😀 moje starší spát po obědě potřebuje, Opravdu ano. Spí ale jen v postýlce, jinde neusne. V postýlce spí 1,5-2h, výjimečně 3h. Ale když výjimečně někdy jedem na celodenní výlet tak neusne. Nikdy a nikde. Ani když vstává před šestou a je k smrti unavený, tře si oči....neusne...a je protivnej jak prdel...takže u nás jsou celodenní výlety za trest. :/
Hlavne bych si zjistila kam vas pusti pokud jeste nebude mit rok. Z duvodu hygieny.
@me_druhe_ja naprosto stejne, pokud není doma klidně si počká až dojedem a tuhne k. O. Až doma
@triskova_v ano vím, to už mám zjištěné 🙂
@me_druhe_ja tak u nás to zatím vygradovalo "jen" tak, že přestala spát v kočárku i autě. To bude radši celou dobu vzhůru, tře si očička, je k smrti unavená ale neusne dokud jí nedám k prsu. Ale nemusí to naštěstí být jen doma v postýlce 😃
Samorozkladaci plážový stan je super,kupovali jsme Kauflandu a teď máme nový z Lidlu oba dva jsou fajn
Jo, plážový stan je fajn (pokud ti ho někdo postaví, nebo ten samorozkládací, protože s ročním těžko), když není na koupališti stín. Určitě nějaké hračky do vody, klobouček/kšiltovka. Lepší dopoledne, hned po otevření je málo lidí, za 2h klidně domů.