Montessori box - Nic se neztratí. Jaký máte doma?

optimistic
9. čer 2023

Máte doma? Jaký konkrétně? Uvažuji o koupi, mám ho pořídit? Vyhrají si s ním děti 10-12 měsíců?

jajur88
9. čer 2023

@optimistic My mame z lovevery a az taky uspech to nemalo. Viac ho zabavila az skatulka na vkladanie lopticky so zasuvkou. Taketo nieco: https://www.ucenijeradost.cz/pro-nejmensi/box-n...

Ta ohradka sa da urobit aj zo skatule od topanok, tak mozete vyskusat ci to dieta zaujme a potom pripadne dokupit.

optimistic
autor
11. čer 2023

@jajur88 ano přesně tento box mám na mysli. Koukala jsem, že jsou i vyměnitelné vršky, podle toho, co se má vhazovat. Ale četla jsem, že někomu pouští barvu a jsou dost nekvalitní. Když čtu info o původu, tak to je vždy Čína...

jajur88
11. čer 2023

@optimistic No my mame ten boxik s gulickou a takyto multi https://montessorihracky.cz/cs/montessori-pro-n...

Tiez som si vsimla rozdiel v kvalite. Ten prvy je fakt pekne urobeny, ten multi je taky chudobny bratranec. 🙂 Ma tensie steny a trochu krivo zlepeny, ale beriem to tak, ze je to dan za nizsiu cenu. Moze to byt vsak i kus od kusu.

U toho nasho multi boxu vidim nevyhodu, ze sa tie vymenne kryty sa len vkladaju do otvoru, nie su nijak upevnene (u drahsej vezie sa zasuvaju). Dieta si ich moze dat cielene i nechtiac von. Uz by som ho druhykrat asi nekupila.

optimistic
autor
17. čer 2023

@jajur88 lovevery jsem doteď neznala. To jste objednávala z té kejich zahraniční webovky? Koukám na ně a mají nádherné hračky!

jajur88
17. čer 2023

@optimistic Ano, z lovevery.eu. Narazila som na nich na materskej a tiez sa mi tie hracky velmi pacili. Dlho som nad nimi vahala, tak som na zaciatku kupila par hraciek po vzore ich setov a potom sme sli rovno do predplatneho.

kamkaslamka
11. črc 2023

@jajur88 dobrý deň,mate,prosím,nejaké sety na predaj?

jajur88
12. črc 2023

@kamkaslamka Nie, hracky este stale vyuzivame

kamkaslamka
Autor odpověď smazal
Zobraz
kamkaslamka
12. črc 2023

@jajur88 dobrý deň,ďakujem Vám za odpoveď.Doporucila by ste set bubbler?Ako je s nim Vaše dieťatko spokojne?

jajur88
13. črc 2023

@kamkaslamka Set Babbler mame teraz, takze si ho este netrufam hodnotit. Za mna je to mozne az spatne po par mesiacoch (niektorym hrackam pride dieta na chut neskor, pripadne na ne musi dozriet).

Maly sa s hrackami hra, ale momentalne nie az tak casto. Hracky vsak casto rotujem a silny konkurent je pekne pocasie von. 🙂

S navliekacou tycou sa hral parkrat - u nas je to vsak skreslene, pretoze maly dostal box asi o 2 tyzdne neskor a navliekanie piloval medzicasom na inej hracke. Ked to zvladol, tak ho to uz moc nezaujimalo. S kruzkami z navliekacky sa vsak hra.

Puzzliky - s prestavkami sa k nim vraciame, postupne na to prichadza, ale je to vzdy na chvilku

Zajkovia - na zaciatku to obzrel, potom dlho nic a nedavno to zacal vytahovat znovu

Krabicka s vymenitelnymi krytmi - na zaciatku super, teraz je to skor chvilkove, pripadne zuje mrkvicky. My sme predtym vsak dost vkladali, takze sa toho asi nasytil. Ak vymyslim nove veci na vkladanie, tak ho to vzdy zase na chvilu zaujme.

Gulickodraha - s nou sa hra asi kazdy den. Najcastejsie vklada lopticky, otvara dvierka. Samotne lopticky si pusta pomenej.

Takto to asi posobi nic moc, ale velmi zalezi na dietati. Ja kupu boxu nelutujem, su to krasne a odolne hracky.

Ak mozem poradit, poriadne si premysli, o ktore hracky z boxu mas zaujem. Ak o vacsinu, isla by som do boxu. Ak ta zaujali len 1 az 2 hracky, hladala by som alternativy.

kamkaslamka
13. črc 2023

@jajur88 ďakujem veľmi pekne za úžasnú odpoveď a prajem krásne leto!

jajur88
7. srp 2023

@kamkaslamka Este mi napadlo, ze mozem poslat do sukromnej spravy refferal kod v hodnote 20 eur na prve predplatne od Lovevery.