Ahojky mám doma tohohle pejska a chtěla bych vědět jestli se vám taky stává, že pejsek začne sám z ničeho nic povídat. Zajímalo by mě jestli to je normální nebo je ten náš nějak pokaženej.
teda, když řekne pápá, tak je vypnutý - jsem to napsala zmatečně
ahoj, taky ho máme, dostali jsme ho a občas, když je zapnutý, tak nám zničeho nic sdělí, že nás má rád nebo tak něco 🙂, takže je to asi normoš, akorát jsme se párkrát lekni. Jo, ještě chce obejmout 😉
nám pejsem taky sám od sebe povídá 😀
vždycky když skončíme hraní tak si ještě jednou dvakrát řekne mám tě rád, nebo obejmi mě - abychom si hráli znovu 🙂 ale někdy se ozve i třeba po hodině 😒 nevím jestli jsme měli pápá nebo ne 😀
holky na oranžové tlapce se vypíná - když řekne pápá, tak je vyplí a už vám nebude nic sdělovat 😉
fuj - vyplý 😝
tak "náš" pejsek ještě řekne jednou mám tě rád,pak asi za minutu objemi mě..a pak už je klid..nehledě na to, jestli řekl pápá nebo ne 😕 😅
sis fakt jo? ty jo a to teda ještě prubnu
ale bylo to napsaný i v návodu
atreides: ono je víc druhů..ten s tou kostičkou a bez 😕 pže nám to po každým posledním úkonu ještě 2x zakecá a pak už klid, dokud na něj zas nešáhneš..a máme toho bez kostky 😕
tak pořád mlčí 😀
s jakou kostičkou? 😕
atreides: některý druhy maj u ucha takovou červenou svítící kostičku 😉
aha, tak to nemáme a stejně mlčí 😅
Mě řekne pápá a stejně když ho zmáčknu tak je zaplej, Jinak mě třeba mluví i po dvou dnech kdy je v klidu.
Čokl jeden ukecaný 😀 Tuhle byl manža po nějaké oslavě odstěhovaný v obýváku a ráno nadával, že se blbě vyspal, páč v dekách byl někde zamuchlaný pes, kterého nebyl schopný se zbavit a který na něj celou noc kdákal, že ho má rád a že mu šáhnul na prstíky 😀
alca to je jasný, že když ho zmáčkneš, tak ho zase aktivuješ
já když namačkám na "pápá", tak mě už sám nemluví, jen když ho zase někdo cíleně zmáčkne
mysinka 😀 😀 😀
my teda máme hrnec a teď sedím u PC, nikde nikdo a hrnec povídá: hvězda, cink 😀 no chápete to? že by to tlačítko zmáčknul třeba pavouk??? 😅
No jo ... čoklík nevychovanej 😀
Občas nás oblaží výrokem, že nás má rád, nebo kam jsme mu to zase šáhli 😀
nas je stejnej jako Sisstin,
holky a nevíte, kde bych sehnala toho s kostičkou? všude je mají vyfocený s a prodávají bez 😝
My máme taky bez kosti ... a docela jsem to rozdejchala 😀
no když bych si mohla vybrat, tak bych chtěla s, ale malýmu to asi bude buřt 😅 😀
máme bez a je fajn 😀 "mám Tě rád, obejmi mě" 😀
je to pes uchylak..malej po nem slape,drti ho v postylce,splha se totiz po nem nahoru a on jen porad..chytil si me za prstiky,mam te rad,obejmi mne,nozicka,mam te rad,obejmi me,to lechta,hauu 😀 fakt nekdy prca s tim psem
My ho máme také 🙂 a také vyžaduje pozornost...vidím tě, mám tě rád...obejmi mě 😎
nám se tedy nestává že by mluvil sám od sebe 🙂 malá si s ním ráda hraje
mám menší dotaz...včera jsme koupili pejska,ale zpívá jen půlku písniček. Zazpívá začátek a ke konci se nedostane. Dá se někde nastavit, aby to zazpíval celé? Máme ho u babičky a nemměla jsem čas zkoumat, jestli je to někde napsané...
ne, bohužel nedá. Taky mi to vadí 😠
Myisiska, a vytáhli jste tu pojistku? Už si nepamatuju, kde je, ale někde by mělo něco čouhat, co se vytáhne 😉
lucija: pořádně jsem to neprohlížela. Máme ho zatím u rodičů a přinese ho ježíšek, tak jsem neměla moc času na prohlížení, ani na hledání nějakého návodu... Tobě zpívá např, celou abecedu?
alca je to normální 🙂 tím vlastně dává najevo, že je zapnutý - na té oranžové tlapce máš učící program, hrací program a vypnutí a když ti neřekne - Pápá, tak je vlastně pořád v provozu a poznáš to právě tak, že občas řekne třeba - obejmi mě