Zdravím Vás.Zajímalo by mě,zda nemáte někdo zkušenosti se saněmi s madlem,např.Piccolino,nebo Mikrus..nikde jsem nenašla žádné pořádné recenze.U nás jsou pořádné zimy a takové sáňky bych určitě využila,ale trochu se bojím 'jízdních vlastností' 😅 .Děkuji za každý postřeh!
Ahoj, my máme od loňské zimy Piccolino, minulý rok se malá narodila a teď vyjíždíme znovu, tzn. skoro s roční, minulou zimu v nich ležela, teď už bude sedět.. Doobjednávám stříšku, protože se chystám vozit ji v nich místo kočárku, bydlíme na horách a bude to pro mě jednoznačně pohodlnější, brzy razíme i do Alp, jiné "vozítko" neberu, maximálně pekáč :D
Jediné mínus bych viděla v trochu vratkém madle, ale možná je to schválně, aby ti sáňky nedrkotaly v ruce, jedou pěkně, nebojím se, že by to madlo upadlo 🙂 vepředu mají i popruh. Fusak se zdá teplý, je tam umělý kožíšek, vloni jsem dávala dovnitř ještě Emitex, byla malá, letos asi jen kombinézu a fusak od sáněk.
Kdyžtak se ptej.
@whooro Ahoj a děkuji za odpověď;) Právě jsem se nejvíc obávala toho madla,kor s tím kloubem,zdali něco vydrží... No já jsem hrozná váhavice, ještě se mi líbí KHW snow baby dream- náš malej je dost chodec a do tohoto mi přijde jednodušší šup na saně šup ze saní a hlavně skladnejší do auta,ale zas ten fusak tam není a stříška taky dobrá věc noo.My právě jsme taky z kopce a ačkoli mám super teréňák kočár, tak do hlubokýho se s ním nedostanu a tahat to dítě v šátku už letos odmítám;)) Budu to muset vymyslet,už tu máme vrstvičku;)Tak ještě jednou díky a zdravím
@eficenka jo!Je to supr vynález! Kdybych na takové sáňky narazila před devíti lety,tak by mi to dost helflo,ale teď už zvažuju,přeci jenom už je u nás stop stav:( tak nebude kdo by podědil... A něco to stojí...Teď už mě jenom zajímá, zda se pod tu stříšku vleze 20 m děcko...co myslíte, sáňkařky?
Jinak u tak malých mimin by mi vadilo,že jim nevidím do čumáku-takové to kochání se, že🙂
@majkoz Taky už máme pěknou nadílku :D Nejsi také ze západu, že bys je přijela vyzkoušet? Zrovna vyrážíme na sáňkách ven. Jestli se vejde 20m nevím, nemám zkušenost, ale co tu běhají děti od sousedů, tak si myslím, že bych je tam ještě nacpala.. Sedací část má 80 cm. Ty co sem dávala @eficenka vypadají, že mají větší "rozvor" lyžin, možná lepší na větší dítě, stabilnější.. To nejsou Piccolino, ne?
@whooro Jsi hodná;) My jsme ze Severu;) Udělám to tak,že zajedu do Liberce do krámu, kde je maj,a nadrzovku vyzkouším,zdali se tam ten cvrček vleze,a pak koupím bazárkový,snad mi je někdo nevyfoukne;)Jinak tu to taje.. Předpokládám, že ta čvachta pak zmrzne a budem se klouzat;)Zdravím do hor!
@whooro @eficenka ,tak jsem včera mamku na dotaz,co chci od ježicha,nechala onoho dárkonosiče pozdravovat,a že tu je odkaz na ten oný inzerát ;)Tak se budu těšit pod stromeček🙂Ty sáňky jsou sic bez stříšky,ale ono když u nás fučí a omrzliny lítaj horizontálně,tak nevycházím ani já🙂
@oliva83 ovšem pro půl.r.prcka bych pořídila...
boudičku už jsme dneska doobjednaly,tak už budem čekat jen na Ježíška a na sníh 🙂
Holky nemáte prosím některá zkušenost přímo se sáňkami značka comfort line? Viděla jsem nabídku na ně i tady na bazárku. Jsou o něco levnější než piccolino, ale jinak hodně podobné. A nebo ještě se značkou Rasper?
Děkuji.
Ahoj holky, obnovuje diskuzi a měla bych dotaz ohledně saní. Šly dát dobře do auta?
Tak obnovuji svou otázku z min.roku.Tehdá jsme je nepořįdili,ale stále je to aktuální..Teda když bude nějaká zima... ;)Máte je? Jezdí fpoho atd....?